• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

KAMPDAG MANGLERUD STAR

Det er tid for årets siste kamp i Varner Arena!

Romjulens andre kamp står for dør, og gutta er mer enn klare for å ta i mot Manglerud Star i en stappfull Varner Arena!

Statistikk

En liten titt i historiebøkene viser at Asker-laget har tilbakelagt hele 170 kamper mot laget fra Garasjen. Det har endt med seier i 90 av oppgjørene, hvor den største fant sted i 78/79, med en brakseier: 11-0.

Så langt denne sesongen har det blitt spilt 3 kamper mellom de grønnkledde og Frisk Asker. Det har endt i to seire, begge på borteis, og et tap. Dermed står vi nå ovenfor den fjerde kampen så langt denne sesongen - og forhåpentligvis de første tre poengene mot MS på hjemmeis.

Fjorkraft-ligaens poenghjelm

Det er fortsatt David Morley som er den ubestritte poengkongen hos kveldens hjemmelag. Han har notert seg for 33 (10+23) poeng så langt denne sesongen. Hakk i hæl følger svenske Hampus Gustafsson med 31 (8+23) poeng.

En titt på statistikken for Manglerud Star viser at Craighead fortsatt er den som har notert seg for flest poeng for Oslo-laget, til tross for at han ikke lenger er en del av troppen. I steden er det Emil Bejmo som vil være bærer av gullhjelmen under kveldens kamp, med en poengfangst på 24 (9+15) poeng så langt.

Kveldens kamp er helt utsolgt, men vi håper alle som ikke har sikret seg billett heier fra sofaen! Kampen kan du som alltid se på TV2 Play, fra klokken 18.25.