• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 28 Februar Feb
Fredag Fre 3 Mars Mar
Søndag Søn 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Torsdag Tor 17 August Aug
Onsdag Ons 23 August Aug
Søndag Søn 27 August Aug
Fredag Fre 1 September Sept
Torsdag Tor 7 September Sept
Fredag Fre 15 September Sept
Torsdag Tor 21 September Sept
Lørdag Lør 23 September Sept
Torsdag Tor 28 September Sept
Søndag Søn 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 5 Oktober Okt
Lørdag Lør 7 Oktober Okt
Torsdag Tor 12 Oktober Okt
Lørdag Lør 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov

MARKEDSAVDELINGEN FORSTERKER

Det er ikke bare på banen vi bygger laget - det gjelder også i administrasjonen. Det er derfor med stor entusiasme vi kan ønske Petter Ødegaard velkommen til Frisk Asker Hockey!

Petter startet mandag 13.februar og har allerede rukket å gjennomføre sin første uke i Varner Arena. Arbeidsoppgavene til Petter skal utelukkende dreie seg om salg og øke nettverkets verdi gjennom vekst.

Er ansettelsen av Petter er et nytt steg for Frisk?

-Ja, nå tar vi et enda større steg for å nå målet om å utvikle en enda mer profesjonell organisasjon ved å ansette en ren selger i 100 % stilling for klubben. Det er på høy tid at vi øker trykket blant næringslivet, og skaper en større verdi for næringslivet i regionen og for våre eksisterende samarbeidspartnere. Vi gleder oss til å fortsette den gode utviklingen fremover, sier en stolt daglig leder Nicolay Sørensen.

Hovedpersonen selv sier dette rundt muligheten om å videreutvikle klubbens markedsarbeid og heve klubbens attraktivitet i regionen,

- Selv før jeg begynte dialogen med Frisk om mulighetene for å jobbe her, så har man bare hørt positive ord om nettverket som Frisk har bygget opp over lang tid. Å ha et slikt samlingspunkt for bedrifter i regionen er noe helt unikt og noe enda flere bør være med på, så det å få muligheten til å løfte nettverket til nye høyder og samtidig sørge for at næringslivet i regionen vokser er noe jeg gleder meg til å bidra med på. Så, nå er det bare å gi gass!

Du har vel tyvstartet litt allerede?

- Ja, allerede i januar hadde jeg omvisning i Varner Arena, og hadde møter med administrasjonen, og jeg har også deltatt på kamper. Men, selve ilddåpen var på klubbens årlige frokostmøte hos general- og arenapartner Varner den 31.januar. Her ble jeg tatt opp på scenen og introdusert for klubbens samarbeidspartnere, og det var en god opplevelse og en god start. Frokostmøtet ga meg en god introduksjon og jeg føler at jeg har blitt kjent med flere av samarbeidspartnerne allerede, og det gjør jobben med prospektering og relasjonsbygging lettere, avslutter Petter.

- Vi står midt i en langsiktig utviklingsprosess hvor overgangen til Varner Arena var det første steget på utvikling i Frisk. Nå har vi satt oss et langsiktig mål om å være topp 20 over Norges største sponsorobjekter, og forsterke vår posisjon som regionens mest attraktive B2B-nettverk. Derfor har vi sammen med Dreamwork jobbet med å finne den riktige kandidaten som kan ta oss videre og oppnå våre definerte mål, sier en fornøyd Markedssjef Fredrick Bråten Haugland om ansettelsen av Petter.

Litt om Petter:

Petter Ødegaard er 29 år gammel og kommer fra Bærum. Han har en bachelor i markedsføring og salgsledelse, og har i hele sitt voksne liv jobbet med salg. Petter kommer fra jobben som Key Account Manager i Adite. Vår nye selger er meget idrettsinteressert, bor på Bekkestua og elsker padel. Vi trenger selvfølgelig ikke å nevne at Frisk Asker er hans favorittlag.

Klubben ønsker å takke Dreamwork ved Dag Armand Iversen for jobben de har gjort i prosessen for å få ansatt ny selger. Det var mange spennende kandidater til stillingen, og klubben er fornøyd med å kunne få på plass en selger som har så gode referanser og resultater å vise til når det gjelder salg i bedriftsmarkedet.

Alle vi i Frisk Asker gleder oss til samarbeidet med Petter!