60 MINUTTER MED HOCKEY!

Det var et helt annet kampbilde som fortonte seg i fredagens oppgjør mellom Red Bull Salzburg og Frisk Asker.

Gårsdagens kamp mot Red Bull Salzburg ble en svært jevn og tett seanse. Kort tid inn i første perioden får vi et powerplay, og denne gangen er det et helt annet spill publikum for se. Pasningene sitter, gutta beholder puck og plukker opp returer fra keeper. Til tross for et godt levert overtallspill ville ikke pucken finne mål. Slik fortoner mye av kampen seg, spillet som ikke helt satt forrige uke sitter nå. Vi finner flyten i spillet, gjør vesentlig mye mindre feil i egen sone og dermed får Dahlberg muligheten til å vise keeperspill av ypperste klasse.

Det var en tent gjeng, med et tydelig mål som entret isen også i andre periode. Gutta fortsette å levere god, solid og rask hockey. Men til tross for et solid pasningsspill både i offensiv og defensiv sone, vil ikke pucken finne mål.

Kampen forble målløs lenge. Til tross for svært mange sjanser fra begge lag, var det først 48 minutter og 18 sekunder ut i kampen ett av lagene kunne slippe jubelen løs. Red Bull tok ledelsen 1-0, da Peter Schneider fant veien om Dahlberg og inn i nettet.

Til tross for beindhard jobbing til kampens siste slutt, forble stillingen 1-0. Red Bull Salzburg er nå vesentlig nærmere en kvalifisering, mens vi må kjempe med nebb og klør. Det er likevel svært positivit å se i hvor stor grad laget har løftet seg opp fra forrige helg. En kan si at de oransjekledde denne gangen leverte 60 minutter med hockey! Vidar og Janna hadde rett etter forrige helg:

Vi opplever at målforskjellen ikke er representativ for forskjellen mellom lagene.

Nå er det Bolzano sin tur til å få motstand helt til døra. VI gleder oss til kampstart søndag kl.18.00. Kampen får du sett på Blue Line Sportsbar i Asker!