• Hovedpartnere

    Partnere

Søndag Søn 4 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr
Tirsdag Tir 9 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr

BEST RENHOLD GJØR COMEBACK

I en tøff tid med strenge smittevernsrestriksjoner så har Frisk Asker sammen med Best Renhold funnet den optimale løsningen for å sørge for at smittevernet hensyntas på best mulig måte!

«Ettersom det er tett mellom isøktene, så ble vi nødt til å tenke litt utradisjonelt», sier daglig leder i Frisk Asker, Nicolay Sørensen.

«Vi har tidligere hatt et godt og langt samarbeid med Martin Concepcion i Best Renhold, så da var det enkelt å ta opp tråden igjen og tenke nytt», sier en stolt Sørensen.

«Vi er alltid glade i partnere som kommer tilbake til klubben og gjør comeback, akkurat som mange av våre spillere har gjort den siste når de kommer tilbake til Frisk Asker (Bastiansen, Dokken, Valkvæ Olsen med fler), og det at Best Renhold igjen blir en del av #regionensnettverknummer1 er vi stolte av», sier klubbens markedssjef, Fredrick Bråten Haugland.

DESINFISERT GARDEROBER

«Vi har som oppgave å desinfisere fire garderober, spillerbenker og utvisningsbokser, før alle kamper. Det at vi kan bistå Frisk Asker, sørge for godt smittevern og være en viktig støttespiller til gutta på isen, samt igjen bli en del av det gode nettverket til klubben er viktig for oss, gjør oss litt stolte også», sier Martin Concecpcion.

På kampdag virker det som om vi har fått en nymotens versjon av Ghostbusters, men gutta blir ikke skremt?

«Hehe, nei vi har ikke skremt noen enda, men det er en god sammenligning. Så lenge vi kan sikre hjemmelaget, og kanskje skremme motstanderen litt, så er jeg fornøyd», avslutter en smilende Concepcion.

Best Renhold AS har vært en seriøs aktør og leverandør av renholdstjenester siden 2003, og selskapet har bred kompetanse og lang erfaring innen faget. De leverer tjenester til bedriftsmarkedet i Drammen, Oslo, og Viken, og tilbyr alt fra daglig renhold, trappevask, vinduspuss og matteleie til avansert gulvbehandling.

Ta kontakt i dag: Best Renhold, Nye Vakås vei 78, 1395 Hvalstad Daglig leder, Martin Concepcion E-post: [email protected]

Mobil: 919 01 866