• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 16 September Sept
Lørdag Lør 18 September Sept
Tirsdag Tir 21 September Sept
Torsdag Tor 23 September Sept
Søndag Søn 26 September Sept
Tirsdag Tir 28 September Sept
Torsdag Tor 30 September Sept
Lørdag Lør 2 Oktober Okt
Tirsdag Tir 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lørdag Lør 9 Oktober Okt
Tirsdag Tir 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lørdag Lør 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Søndag Søn 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lørdag Lør 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 November Nov
Lørdag Lør 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Søndag Søn 21 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lørdag Lør 27 November Nov
Torsdag Tor 2 Desember Des
Lørdag Lør 4 Desember Des
Torsdag Tor 9 Desember Des
Lørdag Lør 11 Desember Des

BEST RENHOLD GJØR COMEBACK

I en tøff tid med strenge smittevernsrestriksjoner så har Frisk Asker sammen med Best Renhold funnet den optimale løsningen for å sørge for at smittevernet hensyntas på best mulig måte!

«Ettersom det er tett mellom isøktene, så ble vi nødt til å tenke litt utradisjonelt», sier daglig leder i Frisk Asker, Nicolay Sørensen.

«Vi har tidligere hatt et godt og langt samarbeid med Martin Concepcion i Best Renhold, så da var det enkelt å ta opp tråden igjen og tenke nytt», sier en stolt Sørensen.

«Vi er alltid glade i partnere som kommer tilbake til klubben og gjør comeback, akkurat som mange av våre spillere har gjort den siste når de kommer tilbake til Frisk Asker (Bastiansen, Dokken, Valkvæ Olsen med fler), og det at Best Renhold igjen blir en del av #regionensnettverknummer1 er vi stolte av», sier klubbens markedssjef, Fredrick Bråten Haugland.

DESINFISERT GARDEROBER

«Vi har som oppgave å desinfisere fire garderober, spillerbenker og utvisningsbokser, før alle kamper. Det at vi kan bistå Frisk Asker, sørge for godt smittevern og være en viktig støttespiller til gutta på isen, samt igjen bli en del av det gode nettverket til klubben er viktig for oss, gjør oss litt stolte også», sier Martin Concecpcion.

På kampdag virker det som om vi har fått en nymotens versjon av Ghostbusters, men gutta blir ikke skremt?

«Hehe, nei vi har ikke skremt noen enda, men det er en god sammenligning. Så lenge vi kan sikre hjemmelaget, og kanskje skremme motstanderen litt, så er jeg fornøyd», avslutter en smilende Concepcion.

Best Renhold AS har vært en seriøs aktør og leverandør av renholdstjenester siden 2003, og selskapet har bred kompetanse og lang erfaring innen faget. De leverer tjenester til bedriftsmarkedet i Drammen, Oslo, og Viken, og tilbyr alt fra daglig renhold, trappevask, vinduspuss og matteleie til avansert gulvbehandling.

Ta kontakt i dag: Best Renhold, Nye Vakås vei 78, 1395 Hvalstad Daglig leder, Martin Concepcion E-post: [email protected]

Mobil: 919 01 866