• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 28 Februar Feb
Fredag Fre 3 Mars Mar
Søndag Søn 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Torsdag Tor 17 August Aug
Onsdag Ons 23 August Aug
Søndag Søn 27 August Aug
Fredag Fre 1 September Sept
Torsdag Tor 7 September Sept
Fredag Fre 15 September Sept
Torsdag Tor 21 September Sept
Lørdag Lør 23 September Sept
Torsdag Tor 28 September Sept
Søndag Søn 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 5 Oktober Okt
Lørdag Lør 7 Oktober Okt
Torsdag Tor 12 Oktober Okt
Lørdag Lør 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov

Orange Cyberdefense Norge fortsetter samarbeidet med Frisk Asker Hockey!

Cybersikkerhetseksperten Orange Cyberdefense Norge har forlenget samarbeidsavtalen med Frisk Asker Hockey for to nye år.

Nå skal de jobbe sammen mot én felles målsetting; å bli best i hver sin respektive gren.

Allerede i 2020 kom Orange Cyberdefense Norge inn som samarbeidspartner hos ishockeyklubben Frisk Asker. Til tross for en krevende periode under koronapandemien, har samarbeidet vokst betydelig i løpet av de to første årene. Derfor har partene nå inngått en ny avtale som forlenger samarbeidet med ytterligere to år.

- Frisk Asker er helt i toppen av norsk ishockey, og vi er veldig stolte over å ha vår logo på de flotte draktene deres. I tillegg ser vi at fordelene som samarbeidet fører med seg har stor verdi for oss som selskap. Sammen tror vi på at vi kan skape gode opplevelser, bygge kultur og skape gode samarbeid, sier Thomas Kronen, Norgessjef i Orange Cyberdefense Norge.

Mer enn en sponsoravtale

Fredrick Bråten Haugland, markedssjef i Frisk Asker, understreker at samarbeidet handler om langt mer enn at cybersikkerhetsselskapet vil få «en klassisk skilt på veggen» i Varner Arena.

- Dette handler ikke om en ren sponsoravtale. Dette er et samarbeid som først og fremst handler om å styrke våre felles verdier. Vi skal blant annet hjelpe hverandre gjennom diverse møtevirksomhet, foredrag og nettverksbygging sammen med resten av våre samarbeidspartnere, forklarer han.

Frisk Asker fokuserer stort på å kunne tilby gode møteplasser for næringslivet i regionen, og dette er noe Orange Cyberdefense ønsker å være en del av.

- Samarbeidet med Frisk Asker åpner for å knytte nye relasjoner med næringslivet i regionen, noe som er svært viktig for oss som selskap, sier Thomas Kronen.

Best i hver sin gren

Varner Arena, som er den nye hjemmebanen til Frisk Asker, vil i praksis fungere som en hub for Orange Cyberdefense Norge. Her skal cybersikkerhetsselskapet blant annet avvikle større interne møter og andre firmaeventer i tiden fremover.

- I november skal vi arrangere vår første store launch etter pandemien, nemlig sikkerhetseventen «Orange Cyberdefense Live 2022» skal foregå i Varner Arena. Etter eventen skal vi være med og se Frisk Asker spille kamp, så dette er en dag vi ser enormt frem til, sier Thomas Kronen.

Samtidig understreker han at de stiller like høye krav til ishockeyklubben, som de stiller til seg selv.

- På samme måte som at Orange Cyberdefense har en målsetting om å være best på cyberforsvar, har Frisk Asker en målsetting om å være best i ishockey. Derfor har vi høye forventninger til dem i kommende sesongen, smiler Norgessjefen.

Om Orange Cyberdefense

Orange Cyberdefense er cybersikkerhetseksperten i Orange Group. Som Europas ledende tilbyder av sikkerhetstjenester er vårt mål å bygge et tryggere digitalt samfunn. Vi er en trusselforsknings- og intelligensdrevet sikkerhetstilbyder med uovertruffen tilgang til kjente og nye trusler.

Orange Cyberdefense har mer enn 2500 cybersikkerhetseksperter inkludert 250+ forskere og analytikere, 17 SOC, 11 CyberSOC og 4 CERTs over hele verden samt salg- og support i 160 land. Vi er stolte av å kunne tilby våre kunder global beskyttelse med lokal kompetanse mot hele trusselbildet. Les mer på www.orangecyberdefense.no.

For mer informasjon kontakt: Marianne Harlem, Marketing Manager, Orange Cyberdefense Norway AS [email protected] / +47 95 18 84 18

Thomas Kronen, Managing Director, Orange Cyberdefense Norway AS: [email protected] ; +47 907 87 877