• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

FINSK SISU PÅ VEI

Vi kan i dag meddele at vi har signert en ett-års kontrakt med backen Jimi Kuronen. Han er 25 år gammel og kommer fra Helsinki.

Som junior var han innom alle aldersbestemte landslag fra U-16, U-17, U-18 til U-20, og spilte en stor rolle i Finlands bronselag i U-18 VM i 2013.

Etter noen år i juniorligaene i Finland, reiste han over dammen for å spille i OHL og USHL en sesong, før han returnerte til Finland og spill i Mestis.

Forrige sesong ble han poeng beste back i Mestis (nest høyeste nivå i Finland) og kom på ligaens All-star lag. Dette til tross for at han spilte på laget som endte som nummer fem i grunnserien.

GODE SKUSSMÅL

«Vi har sett etter en to-veis back med litt fysikk og offensive kvaliteter, og det tror vi at vi har funnet i Jimi. Han har fått meget gode skussmål fra både trenere og med/motspillere i Finland» sier Patrick Gandolfi Hellman i sportskomiteen.

«Jimi er en seriøs type som er veldig godt likt av sine lagkamerater. I Frisk har vi hatt gode erfaringer med finner tidligere, så vi håper og tror Jimi føyer seg til den statistikken», avslutter Patrick.

Kuronen ankommer Norge om kort tid, og vi ønsker han velkommen til Frisk Asker!

Jimi Kuronen på Eliteprospects