• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

BILLETTSALG KVARTFINALER

Den siste kampen i seriespillet 2022/23 er spilt i Varner Arena. Men om allerede en uke er det tid for sluttspill og kvartfinaler!

Billettsalget for kvartfinale #2 og #4 er allerede i gang! Hvilket lag vi skal møte, blir dog ikke klart før tirsdag 28. februar etter kampen mot Storhamar. Det vil da komme fortløpende informasjon etter kampen.

Likevel er det en del ting vi allerede vet, blant annet at vi spiller hjemmekamp søndag 5. mars kl. 17.00 og torsdag 9. mars kl. 19.00.

Billettpriser

Prisene på billettene står helt uforandret fra seriespillet:

  • Voksen 210,-
  • Barn 80,-
  • Student/honnør 115,-
  • Ståfelt 160,-

Billettene kan kjøpes på Friskasker.TicketCo.events eller i Varner Arena på kampdag, fra dørene åpner.

Sesongkort

Alle sesongkortholdere har kvartfinaler inkludert i sitt sesongkort. Det har blitt sendt ut en e-post med informasjon om sluttspillet til alle sesongkortholdere. Dersom du er sesongkortholder og ikke har fått denne informasjonen, ta kontakt med oss på [email protected].

Restauranten

Restauranten vil holdes åpen, både søndag 5. mars og torsdag 9. mars. Menyen i restauranten finner du inne på Friskasker.TicketCo.events eller via denne lenken.

Forbundskort

Har du forbundskort ber vi deg sende en e-post med bilde av forbundskortet til [email protected], senest 24 timer før kampstart. Vi kan ikke garantere ledige seter, og oppfordrer til å være så tidlig som mulig ute.

Ledsagerbevis

Ved bruk av ledsagerbevis ber vi dere kontakte oss på e-post [email protected]. Legg ved bilde av ledsagerbeviset og en komplett bestilling med prisgruppe og et ønske rundt plasser, så skal vi hjelpe deg med bestillingen. Det er også mulig å kjøpe billetter på kampdag i Varner Arena.

Nå gleder vi oss stort til å ta fatt på sluttspillet!