• Hovedpartnere

    Partnere

Søndag Søn 4 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr
Tirsdag Tir 9 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr
Hjemme
Frisk Asker
FRI
Borte
Vålerenga
VIF

BEIER'N SIKRET SEIER'N

Med sin første GET-liga scoring sikret Erik Beier Jensen seieren mot Vålerengen hjemme i Askerhallen i dag, og ekstra krydder sørget Viktor Granholm for med sitt fjerde mål på de tre siste kampene. Seier 2-0 smakte ekstra godt på en lørdags ettermiddag!

– EKSTRA DEILIG

Som ekte Frisk Asker-gutt har Erik blitt flasket opp med viktigheten av å vinne kamper mot nettopp Vålerengen, og etter kampslutt var det ikke tvil hos 19-åringen: Dette smakte ekstra deilig!

– Det var deilig, i hvertfall mot Vålerenga. Det blir ikke bedre enn dette. Seier mot Vålerenga med mål - det blir ikke bedre enn dette, sier "Beier´n".

– I dag var det en veldig bra laginnsats hvor det var få feil, og selv om de kom til flere avslutninger enn oss så tar Nicklas det som kommer.

Har du gitt beskjed til Reid at han bare kan ta det med ro?

– Nei, han ønsker jeg tilbake på is. Vi har bruk for han, og han spiller Power Play også, så han må vi ha tilbake så fort som mulig, sier Erik om medspilleren som måtte gå av med skade under Lillehammer-kampen.

Nå har laget tre seire på rad, og torsdag kommer Stjernen på besøk i Askerhallen. Den har Beier Jensen ikke tenkt å tape.

– Den har vi ikke tenkt å tape, nei!

**FUNNET TILBAKE TIL DEFENSIV TRYGGHET **

En som var godt fornøyd med laginnsatsen var Nicklas Dahlberg, som kunne gå av isen uten baklengsmål.

– Det var utrolig deilig seier, og vi har spilt to bra matcher nå - eller tre med Grüner-kampen, men den er så lenge siden, smiler Dahlberg.

– De siste kampene har vi kommet tilbake til defensivt solid spill, og vi får satse på at vi fortsetter sånn også mot Stjernen, avslutter en fornøyd sisteskanse.