• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 28 Februar Feb
Fredag Fre 3 Mars Mar
Søndag Søn 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Torsdag Tor 17 August Aug
Onsdag Ons 23 August Aug
Søndag Søn 27 August Aug
Fredag Fre 1 September Sept
Torsdag Tor 7 September Sept
Fredag Fre 15 September Sept
Torsdag Tor 21 September Sept
Lørdag Lør 23 September Sept
Torsdag Tor 28 September Sept
Søndag Søn 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 5 Oktober Okt
Lørdag Lør 7 Oktober Okt
Torsdag Tor 12 Oktober Okt
Lørdag Lør 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov

- En godkjent gjennomføring

Nok en treningskamp er tilbakelagt. Denne gangen på bortis i Fredrikstad.

Torsdag kveld var det tid for den andre treningskampen inn mot Eliteserien 2023/24. Assistenttrener Morten Ask sier at gjennomføringen gir noen av de svarene de ønsker, men at det fortsatt er noe som må jobbes med inn mot seriestart 15. september på Jordal,

- Jeg synes vi spilte veldig bra til tider, vi får til mye av det vi har trent på også utvikler det seg til å bli en tight match på slutten. Samtidig har vi nok av sjanser gjennom kampen, og gjør alt i alt en bra kamp. På slutten der får vi trent litt på undertall, uten at vi skal gjøre noe mer ut av det. Vi ser også at vi trenger å jobbe med de grunnleggende tingene i egen sone som forechecking, lavt press og gjøre de riktige valgene, men alt i alt en godkjent gjennomføring.

Gjestene starter kampen best, og allerede 5 minutter inn i den første perioden settes første pucken i nettet, signert Tobias Lindström, 0-1. Tidlig ut i kampen idømmes Stjernen straffeslag, men Nystuen klarte ikke å overliste Pontus Eltonius i buret. Ikke lenge etter var det Asker-lagets tur til å besøke «fryseboksen» i det Girard fikk to minutter for slashing.

Stjernen er nådeløse og Spaberg Olsen sørger for å utligne til 1-1. Frisk setter gjennom hele perioden press på Stjernen og kommer til flere store målsjanser. Det skal likevel gå noe tid før kveldens andre uttelling kommer. Først ti minutter ut i den andre perioden blir det en nettkjenning, i det Fladeby får pucken levert av Bjørndal og fyrer av et skudd hvor Stjernens sisteskanse er helt sjanseløs.

Til tross for at det også i den andre perioden blir brukt mye tid i offensiv sone, skulle Fladebys mål forbli det eneste i midtperioden. De oransjekledde starter den tredje perioden med overtall, men til ingen nytte. Det er nemlig Stjernens Cangelosi som er neste mann ut som målscorer denne kampen. Dermed viser tavla 2-2, tilnærmet 5 minutter inn i kveldens tredje periode.

Når tredje periode nærmer seg slutten, blir det et riktig utvisningskaos i Friskleieren. Det hele ender med at Asker-laget spiller kampens siste minutter i undertall, 5 mot 3. Undertallet står seg noen minutter ut i sudden, men de oransjekledde holder unna og sørger for at det blir straffer også i denne kampen. Pontus Eltonius gjør rent bord, mens Valkvæ Olsen, Lindström og Gustafsson scorer på sine forsøk. Dermed viser fasit straffeseier på to av to treningskamper.