• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

Skuta har vendt baugen hjem

Vi kan i dag meddele at vi har skrevet en 1-års kontrakt med Asker-gutten Tobias Skuterud.

«Skuta» har gått gradene gjennom klubben, via NTG og opp i A-laget hvor han fikk sin debut i 2017/2018 sesongen. Etter en sesong på A-laget gikk ferden videre med tidligere assistenttrener Marius Bjerke til Kongsvinger, før Tobias de siste fire sesongene har spilt for Grüner. Her har han vært en viktig brikke som en av lagets kapteiner og tatt ytterligere steg som ishockeyspiller.

- Jeg gleder meg utrolig mye til å spille i Friskdrakten igjen, for ikke å nevne i flotte Varner Arena. Har riktignok spilt bortekamper der, men det skal bli ordentlig gøy å være på riktig side når pucken droppes til høsten. Frisk Asker har tatt enorme steg siden sist jeg var her, og har en helproff tilnærming til alt. Jeg har masse gode kamerater i laget, så jeg er veldig motivert og glad for at jeg har fått sjansen til å komme hjem igjen, sier Tobias Skuterud.

Sportssjef Vidar Wold er fornøyd med den bredden som Tobias vil tilføre troppen,

- At Skuterud kommer hjem, viser at det er mulig for Asker-gutter som ikke får en plass på A-laget, å utvikle seg i andre klubber og deretter komme hjem igjen. Tobias vil tilføre en større bredde og økt konkurranse på løper-siden. Med sin fysisk tøffe og oppofrende spillestil vil han bli et godt subliment til årets tropp.

Vi ønsker Tobias velkommen hjem og gleder oss til å se han i Varner Arena når pucken droppes til høsten.