• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

NEDLEGGELSE AV GRUNNSTEIN PÅ RISENGA ARENA

En viktig dag, en symbolsk dag, og en stor dag for Frisk Asker: I dag inviterte Asker Kommune til en høytidelig nedleggelse av grunnsteinen for vår nye storstue på Risenga.

I grunnsteinen ligger det en oversikt over planleggingen av arenaen, dagens utgave av Budstikka og selvfølgelig Frisk Asker sin hjemmedrakt.

For mange var det deres første møte med arenaen, og selvfølgelig var det stjerner i blikkene da vi fikk lov til å gå inn i foajeen. Med gode taler fra blant annet Askers ordfører, Lene Conradi, Frisk Askers styreformann Øystein Hærem, og Administrende Direktør i Backe Stor-Oslo, Arne Landmark, fikk de fremmøtte innblikk i alt fra byggeprosess, politiske prosesser og ikke minst tanker om hvordan Risenga som idrettspark og NAV i vår nye kommune skal samhandle med hele kommunens befolkning. Spennende tanker, og ikke minst viktige elementer som tar for seg møteplasser, folkehelse og at Risenga kan bli bindeleddet mellom det offentlige, næringslivet og idretten.

Etter seansen var det mulighet for alle å kjenne på følelsen som gutta får når de entrer isen under intro, og nærmere en følelse av å stå inne i en katedral i Asker får man neppe. I vinter blir bygget lukket, og til sommeren begynner testingen, så nå gleder vi oss til å følge byggeprosjektet fremover.

Vi takker Asker Kommune og Backe Stor-Oslo for dagens arrangement, og ser positivt mot fremtiden.