• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

ASKERSPURTEN + BAMSEFONDET

Endelig er Askerspurten tilbake! I år går alt overskuddet til Bamsefondet og arbeidet for å inkludere flere barn og unge i aktivitet. Bli med og løp for en god sak!

Askerspurten er endelig tilbake etter et pandemi-opphold. Det betyr at vi, 15. september, igjen skal få se masse glade mennesker som løper, går og jogger i og rundt Asker Sentrum. Askerspurten har tidligere vært en stor suksess, og det var unison jubel i Varner Arena da det ble klart at overskuddet tildeles Bamsefondet.

Bamsefondet jobber for at barn og unge som av ulike årsaker står utenfor, skal få mulighet til å delta på aktivitet og idrett. Gjennom Bamsefondet kan man søke økonomisk støtte til deltageravgifter og nødvendig utstyr til alle typer aktiviteter – hele året. Utover dette deler også Bamsefondet ut, årlig, en donasjon til organisasjoner eller idrettslag som jobber aktivt for å inkludere flere barn og unge. Det at Askerspurten velger å donere overskuddet til Bamsefondet, gjør at vi sammen kan hjelpe langt flere barn og unge inn i aktivitet og idrett.

Askerspurten er et lavterskel-løp. Her kan alt fra små barn, til godt voksne ta på seg joggeskoene og få seg en fin opplevelse. Enten du ønsker en mars, eller en lengre løpetur har Askerspurten et alternativ som passer deg og dine forutsetninger:

  • Barneløp i sentrum.
  • 5 km
  • 10 km
  • Mars gjennom sentrum

Du kan lese mer om Askerspurten her

Det er gratis for alle barn som løper i sentrum og premie til alle som kommer i mål! Vi stiller selvsagt med stand, og håper på at dere kommer innom oss! Ønsker du å melde deg på, kan du gjøre det her. Bli med å gjør en stor forskjell i livet til mange barn og unge, meld deg på Askerspurten du også!