• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 16 Januar Jan
Lørdag Lør 18 Januar Jan
Fredag Fre 24 Januar Jan
Søndag Søn 26 Januar Jan
Torsdag Tor 30 Januar Jan
Søndag Søn 2 Februar Feb
Torsdag Tor 13 Februar Feb
Søndag Søn 16 Februar Feb
Tirsdag Tir 18 Februar Feb
Søndag Søn 23 Februar Feb
Torsdag Tor 27 Februar Feb
Lørdag Lør 29 Februar Feb
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lørdag Lør 7 Mars Mar
Torsdag Tor 20 August Aug
Lørdag Lør 29 August Aug
Lørdag Lør 5 September Sept
Onsdag Ons 9 September Sept
Lørdag Lør 3 Oktober Okt
Søndag Søn 4 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Søndag Søn 11 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Søndag Søn 18 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lørdag Lør 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lørdag Lør 31 Oktober Okt

NY BORTESEIER

Grüner har gjort livet surt for våre gutter tidligere denne sesongen, og det ble et jevnt oppgjør i Grünerhallen også i kveld.

Petter Kristiansen var tilbake i line-up´en, mens Christian Kåsastul sonet sin andre kamp etter "dansen" i kampen mot Storhamar. I mål fant vi nok en gang Henrik Fayen Vestavik, og som mot Narvik på torsdag skulle stortalentet gi beskjed om at Dahlberg kan ta livet med ro og bli 100% skadefri.

GRANHOLM FØRST UT

Mot Narvik på torsdag var Viktor Granholm vår første målscorer, og i sin andre kamp på rad var det Granholm som scoret vårt første. Målet kom etter 9.16 etter at Grüners Marius Carho Hansen satt utvist. Assist på scoringen var ved Marcus Oskarsson og Endre Medby, og med det er Viktor oppe i 16 mål denne sesongen.

Det skulle imidlertid bare gå halvannet minutt før det var balanse i regnskapet. Her skulle nok vårt forsvar vært mer resolutt i klareringen, for Grüner fikk prøve seg flere ganger før pucken skled i mål. Trym Dalebråten Auren var sistemann på pucken, og noterte seg for sitt femte mål for sesongen.

Med drøye tre minutter igjen av første periode er det Mikkel Christiansen som kan strekke armene i været og juble for scoring. Også for Mikkel var det femte gangen denne sesongen, mens assisten var ved Mats Frøshaug.

TO MÅLLØSE PERIODER

Det ble ikke flere mål i kampen, og mye av æren for dette må vi tildele Fayen Vestavik som sto solid som vår sisteskanse. Vi pådrar oss noen unødvendige - og litt strengt dømte - utvisninger i løpet av de to siste periodene, og lot Grüner komme til litt vel mange farlige sjanser. Men, som sagt, Henrik Fayen Vestavik har virkelig vist seg som en solid back-up til Nicklas Dahlberg! Mot Narvik kunne han skilte med en redningsprosent på 97,3%, og i kveld ble det til slutt 95% for "Fayen".

Ikke ufortjent fikk da også Henrik Fayen Vestavik bestemannsprisen som vår bestemann, mens i garderoben fikk 31 år gamle Mats Frøshaug "The Hard Hat" for sin innsats.

Torsdag er det siste hjemmekamp i serien hvor gutta møter Lillehammer i Askerhallen, og skal vi ha håp om en topp-4 plassering må nok laget fra OL-byen slås. Vi håper at det blir full støtte fra tribunen i dette oppgjøret!