Søndag Søn 7 April Apr
Tirsdag Tir 9 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr

-LAGINNSATSEN SOM GJØR AT VI VINNER

-Det var en solid gjennomføring. Vi er veldig gode i 51 minutter. De siste ni mister vi litt rytmen. Totalt sett er det en veldig fortjent seier mot serielederen. Det viser at vi skal være en av topplagene, sier en fornøyd Vidar Wold.

Hampus viser virkelig at han er i ferd med å finne tilbake til toppformen

- Hampus har vært god og gjort poeng, og innstasen han legger ned er viktig for oss. Vi trenger Hampus og hele laget i god form. I dag er det en solid laginnsats som gjør at vi vinner. Alle tre rekker var solide og gjorde akkurat det vi hadde avtalt. Da blir resultatet bra. Det er helheten fra Fayen og til sistemann som gjør at vi tar tre poeng mot et bra Stjernenlag, avslutter treneren.

Sjanse-bonansa

Det er ingen lett øvelse å møte serielederen, selv om det tidvis så enkelt ut. Kveldens første periode ble et sjanse-bonansa for hjemmelaget. Puck etter puck var millimetere unna å finne veien mellom stengene. Det skulle likevel ta over tolv minutter og et overtallspill før en kunne strekke armene over hode og juble. David Morley sender pucken tvers over isen og treffer Hampus Gustafsson sitt kølleblad perfekt, da er svensken nådeløs og setter pucken der den hører hjemme. 1-0. Kampens første tyve minutter er i stor grad dominert av hjemmelaget. Kællene fra Frækksta' får det rett og slett ikke til. Perioden ender 1-0.

Limt i høyre kryss

Kveldens andre periode starter på vakkert vis. Denne gangen var det Gustafsson sin tur til å levere en pasning tvers over og rett til Jacob Lagacé som kommer alene, tar pucken og tålmodig venter på det rette øyeblikket. Pucken sitter som limt i det høyre krysset, dermed viser tavla 2-0. Heller ikke i denne perioden skulle Stjernen få helt dreisen på det. Godt backarbeid fra hjemmelaget gjør det nærmest umulig for gjestene å nå frem til vår sisteskanse.

Det er liten tvil om at Hampus Gustafsson virkelig er tilbake i storform. Ligaens poengkonge, Morley, finner nok en gang Gustafsson foran mål. Trafikken foran keeper gjør jobben umulig for Hanneborg. I det midtperioden er over, leder hjemmelaget 3-0.

Hjertet i halsen

Kveldens siste periode ble hakket mer nervepirrende, enn hva man skulle tro da gutta tok fatt på de siste tyve. Ti minutter ut i perioden får Gunnarsson en litt rufsete pasning fra Coulter, men den tidligere Vålerengaspilleren klarer likevel å lirke pucken forbi Fayen-Vestavik. Det ble ikke noe mindre spennende da Stjernen nok en gang reduserer, med i overkant 5 minutter igjen av kampen. På stillingen 3-2 var mange som satt med hjertet i halsen, på tribunen. Det hadde de all grunn til, for nå kom scoringene som perler på en snor. De oransjekledde rir først av et undertall, før Viktor Granholm kommer med puck bak mål og drar seg ut foran mål før han setter pucken bak Stjernens sisteskanse. En skulle tro at kampen da var punktert på stillingen 4-2, men mindre enn 40 sekunder senere var det Cangelosi og Stjernen sin tur til å juble, 4-3. Hanneborg finner så veien inn i spillerboksen og buret er derfor tomt. Kapteinen Anders Bastiansen sørger for at kampens siste hendelse blir jubel, i det han lomper pucken fra egen sone og inn i målet. Hjemmelaget kan dermed juble over tre poeng!

Nå venter en tur til Stavanger på lørdag, før gutta tar juleferie. Vi ber ønsker oss tre poeng i førjulsgave og håper gutta er på den generøse siden.