• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 28 Februar Feb
Fredag Fre 3 Mars Mar
Søndag Søn 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Torsdag Tor 17 August Aug
Onsdag Ons 23 August Aug
Søndag Søn 27 August Aug
Fredag Fre 1 September Sept
Torsdag Tor 7 September Sept
Fredag Fre 15 September Sept
Torsdag Tor 21 September Sept
Lørdag Lør 23 September Sept
Torsdag Tor 28 September Sept
Søndag Søn 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 5 Oktober Okt
Lørdag Lør 7 Oktober Okt
Torsdag Tor 12 Oktober Okt
Lørdag Lør 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov

-Potensialet er kjempestort

Med denne signeringen er trenerteamet for kommende sesong, komplett.

Morten Ask er et kjent navn for mange i norsk hockey med en lang karriere bak seg, blant annet spill i DEL, SHL og Liiga. Etter han la skøytene på hyllen, tredde han inn i en rolle som trener på juniornivå, og etter hvert som assistenttrener på elitenivå. Han har jobbet tett med diverse juniorlandslag de siste årene, og var blant annet å se i Varner Arena som assistenttrener på U-20 landslaget da de rykket opp til A-VM. Nå er vi glade for at han de to kommende sesongene blir fast inventar på trenerbenken sammen med Roy Johansen.

Sportssjef Vidar Wold er tilfreds med hvordan trenerteamet ser ut,

- Morten er en meget kyndig og faglig sterk assistenttrener. I han får vi en tydelig leder, som utfyller og samarbeider svært godt med Roy. Morten var en som Roy ønsket å få med seg i trenerteamet, da han etter flere års samarbeid har tillit til Mortens kunnskaper innenfor ishockey.

At de to trenerne har jobbet sammen tidligere, anser Wold som en styrke,

- Det er ingen tvil om at det er fordelaktig at det nye trenerteamet kjenner hverandre godt og har erfaring med å jobbe sammen fra før. Ask vil ha hovedansvaret for backene, men vil naturlig nok jobbe tett både med Roy og resten av trenerteamet..

Ask har tidligere erfaring som assistenttrener i eliteserien, nå ser han frem til å gjøre jobben med tigeren på brystet,

- Jeg synes det er kjempespennende å skulle ta fatt på de to kommende sesongene! Alt ligger til rette med nye Varner Arena, bra fasiliteter, en profesjonell drevet klubb og et godt lag. Både Roy og jeg ser at potensialet her er kjempestort. Det har vært noe uforløst som jeg håper, og tror, vi kan få frem.

Morten legger vekt på at Frisk Asker alltid har hatt et uttalt mål om å være med i toppen, det endrer seg ikke med det nye trenerteamet ved roret,

- Frisk Asker, har helt siden jeg spilte, posisjonert seg stadig mer i toppen av norsk hockey. Det ønsker vi å fortsette på, vi vil sloss i toppen og være et etablert topplag. Jeg kjenner Roy godt, og tror det blir en litt annen hverdag, rent treningsmessig. En av de elementene Roy er veldig god på, er ha en treningsmengde og utholdenhet i bunn. Jeg er sikker på at vi de to kommende sesongene vil få et lag som er svært godt forberedt på det som møter de i treningshverdagen og i kampsituasjon. Samtidig blir det spennende for oss, som har sett Frisk Asker fra utsiden i mange år, å nå se hvordan klubben er fra innsiden, både på elite og breddenivå.