• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 28 Februar Feb
Fredag Fre 3 Mars Mar
Søndag Søn 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Torsdag Tor 17 August Aug
Onsdag Ons 23 August Aug
Søndag Søn 27 August Aug
Fredag Fre 1 September Sept
Torsdag Tor 7 September Sept
Fredag Fre 15 September Sept
Torsdag Tor 21 September Sept
Lørdag Lør 23 September Sept
Torsdag Tor 28 September Sept
Søndag Søn 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 5 Oktober Okt
Lørdag Lør 7 Oktober Okt
Torsdag Tor 12 Oktober Okt
Lørdag Lør 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov

Bamsepatruljen på sykehusbesøk

Med drøssevis av bamser og leker tok vi turen til barneavdelingen på Drammen sykehus!

Torsdag var det duket for sykehusbesøk. Sammen med Friskus, Bonsaksen, Fayen-Vestavik og Sondre Bolling Vaaler tok vi turen til Barne- og ungdomsseksjonen og Seksjonen for Poliklinikk og dagbehandling på Drammen sykehus. Formålet med besøket var å bidra til en hyggelig opplevelse for barna og gi positiv oppmerksomhet til de som er innom Barne- og ungdomsavdelingen på Drammen sykehus.

Samfunns- og kommunikasjonansvarlig Thea Loktu var strålende fornøyd med besøket,

- Som en av regionens største topp-idrettslag, har vi et ansvar for å bidra til at barn og unge får positive opplevelser. Det er i stor grad dette jobben til Bamsefondet dreier seg om. Etter Bamsekampen har vi et stort antall bamser som skal doneres til forskjellige steder, og mange av disse er nå donert til sykehuset. Samtidig vet vi at mange barn og unge har stor glede av aktivisering og en positiv oppmerksomhet i forbindelse med oppholdet på Drammen.

Det var ikke bare bamser som spillerne hadde å dele ut. Med seg hadde de nemlig et stort antall leker, premier, gaver og spill som barneavdelingen kan bruke til premiering, aktivisering og i sin egen lekestue. Fagutviklingssykepleier ved Barne- og ungdomsseksjonen, Trine Aannestad er takknemlig for besøket av Frisk Asker og Bamsefondet.

- Vi synes det er kjempefint at Frisk Asker kommer på besøk. Det skaper en glede for barna, både med aktivisering og med oppmerksomhet fra Friskus. Samtidig er vi veldig takknemlig for premier, gaver og bamser. Vi benytter oss mye av premiering som oppmuntring i forbindelse med prosedyrer, eller ting barna skal gjennom.

Foto: Vestre viken

At besøket gjorde inntrykk på de tre spillerne som var med er det liten tvil om,

- Det var en utrolig fin opplevelse! Det å møte barn i ulike situasjoner, og kunne bidra til at de får en liten pause fra det de står i, setter jeg stor pris på. Det er klart man gjør seg noen tanker, når man møter barn på alder med sitt eget, som i perioder har sykehuset som sitt hjem. Vi er heldige som har mulighet til å være med på dette, og jeg håper jo at noe av det vi gjorde i dag kan være med på å gi barna noen positive minner fra tiden på sykehus, sier Alexander Bonsaksen

Både Bolling Vaaler og Fayen-Vestavik nikker, anerkjennende, mens Bonsaksen snakker,

- Når man går inn der, tenker man kanskje at det skal bli krevende å møte barn som står i vanskelige situasjoner. Men så er barna så mottagelige og åpne, så lekne. Jeg er takknemlig for at jeg har fått oppleve dette, legger Bolling Vaaler til.