• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 28 Februar Feb
Fredag Fre 3 Mars Mar
Søndag Søn 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Torsdag Tor 17 August Aug
Onsdag Ons 23 August Aug
Søndag Søn 27 August Aug
Fredag Fre 1 September Sept
Torsdag Tor 7 September Sept
Fredag Fre 15 September Sept
Torsdag Tor 21 September Sept
Lørdag Lør 23 September Sept
Torsdag Tor 28 September Sept
Søndag Søn 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 5 Oktober Okt
Lørdag Lør 7 Oktober Okt
Torsdag Tor 12 Oktober Okt
Lørdag Lør 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov

JUBEL-FREDAG!

Det er ikke lenge igjen til drømmen er et faktum: vår nye storstue står klar til bruk i Q1 2022, og vi teller dagene ned sammen med Backe Stor-Oslo! Det er derfor ekstra gledelig å kunne offentliggjøre at Backe Stor-Oslo fornyer og fortsetter samarbeidet med Frisk Asker.

BACKE BYGGER ARENA OG NETTVERK!

Vi møter Adm. dir Arne Landmark og prosjektleder Kaia Conradi utenfor arenaen på Risenga, og de har følgende å si om avtalen. «Det har vært og er en fornøyelse for oss å kunne bygge Frisk Asker og Asker Kommune sin nye storstue, og derfor var det også naturlig for oss å fortsette samarbeidet i tiden fremover, også selv etter at arenaen står ferdig», sier Landmark. «Vi har jo vært med Frisk Asker på deres møteplasser, og derfor fristet det veldig å fortsette på den jobben som er påbegynt fra begge parter», forteller Conradi.

«Vi er en bedrift som har Asker som markedsområde, og vi ser muligheter for vekst i dette området. . Det Frisk Asker har fått til gjennom å bygge sten på sten og utvikle, forvalte og forsterke sin organisasjon i alle ulike ledd, ser vi mange likheter til i vår egen organisasjon også», tilfører Landmark.

«I tillegg til profilering på arena, så er det viktig for oss å ha med Backe Stor-Oslo med i klubbens sterke B2B-nettverk, for dermed å kunne skape et enda bedre nettverk», sier Markedssjef Fredrick Bråten Haugland, og fortsetter: «Det er jo ekstra stort når en aktør som Backe Stor-Oslo fornyer, spesielt når man tenker på utfordringene som byggebransjen har stått i, og fremdeles befinner seg i,» bemerker Markedssjefen. Vi takker for tilliten og ser frem til innflyttingen.

Om bedriften

Backe Stor-Oslo AS er en entreprenørbedrift med ca.110 medarbeidere, etablert i 1946 som grunnsteinen til det som i dag er Backe Gruppen. De skaper nærings- og boligvekst i Stor-Oslo, og påtar seg oppdrag innenfor nybygg og rehabilitering for offentlige og private utbyggere innenfor sitt markedsområde i Oslo, Bærum, Asker, Drammen og Kongsberg. Selskapet har solid erfaring innen totalentrepriser og har gjennomført mange av sine prosjekter som samspill eller «åpen bok». Backe Stor-Oslo AS er rigget for vekst med en forventet omsetning i 2021 på ca.700 MNOK.

Selskapet er bygget rundt en flat struktur og stor grad av åpenhet, og de har arbeidet mye med å utvikle en prestasjonskultur basert på å «Ha det godt og gjøre det godt».

Kontaktpersoner for avtalen:

Arne Landmark, Adm.dir, Mobil: 406 08 715 E-post: [email protected] Kaia Conradi, Prosjektleder Mobil: 980 72 248 E-post: [email protected]

Ønsker du å bli en del av regionsens nettverk nummer 1?

Ta kontakt med: