• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 28 Februar Feb
Fredag Fre 3 Mars Mar
Søndag Søn 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Torsdag Tor 17 August Aug
Onsdag Ons 23 August Aug
Søndag Søn 27 August Aug
Fredag Fre 1 September Sept
Torsdag Tor 7 September Sept
Fredag Fre 15 September Sept
Torsdag Tor 21 September Sept
Lørdag Lør 23 September Sept
Torsdag Tor 28 September Sept
Søndag Søn 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 5 Oktober Okt
Lørdag Lør 7 Oktober Okt
Torsdag Tor 12 Oktober Okt
Lørdag Lør 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov

Landslagsspiller vender hjem

Etter han dro ut som 19-åring, vender løperen nå tilbake til Asker.

Tobias Fladeby har skrevet under på en kontrakt som gjør han til Frisk Asker-spiller de to kommende sesongene. Fladeby startet sin hockeykarriere i Holmen som barn, før han kom til Frisk Asker og NTG som juniorspiller. Her fikk han også tilbud om å debutere på A-laget, men den gang hadde Tobias bestemt seg for å ta veien via amerikansk juniorhockey og inn i universitetshockeyen. 2 år med juniorhockey og 4 år med hockey på college ble det, før han reiste videre til Tingsryd i Allsvenskan. Her ble det umiddelbar suksess, hvor han ble lagets toppscorer og poengkonge. Forrige sesong spilte han i østerrikske Graz med Viktor Granholm. Nå går altså turen hjem til Asker og spill i den oransje drakten,

- Jeg spilte barnehockey i Holmen, men Frisk er på mange måter moderklubben min. Det er her jeg utviklet meg, og klubben jeg har følelser for og tilhørighet til. Derfor var det et ganske naturlig valg for meg å komme tilbake, når mulighet bød seg. Jeg har fulgt klubben tett i de årene jeg har vært ute, sett tilnærmet alt av kamper, men også gjennom kompiser som har spilt her.

Ambisjonene til Fladeby er klare,

-Jeg har mye å gi, samtidig mener jeg at Frisk er det stedet hvor jeg kan fortsette å utvikle meg, med et godt treningsmiljø og en fin organisasjon å være en del av. Nå gleder jeg meg til de to kommende sesongene, og målet er klart: vinne NM-gull med Frisk.

Sportssjef Vidar Wold beskriver Tobias som en stor og sterk løper, med en spillestil som vi søker etter,

- I Fladeby får vi en spiller med stor fart og bra trøkk. Han har et meget bra skudd og er kjent for å være en spiller som ønsker å bruke sitt giftig skudd ofte. Samtidig har han en litt mer nordamerikansk spillestil, som vil si at han spiller en mer direkte og fysisk hockey.

Som den klubben i eliteserien med flest spillere ute i europeiske ligaer, har klubben alltid hatt et ønske om og jobbet målrettet for at moderklubben skal være det naturlige valget når de returnerer til hjemlig liga,

- Vi vet at Tobias hadde tilbud fra andre norske klubber, og er svært fornøyd med at han valgte oss. Signeringen er i tråd med klubbens filosofi om å hente hjem spillere som har vært i utlandet. Vi har stor tro på at Tobias vil tilføre laget gode kvaliteter, sier Wold.

Vi ønsker Tobias lykke til med VM-oppkjøringen i Sverige og Østersund, og gleder oss til å se nok en profilert Asker-gutt i Varner Arena neste sesong.