• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 16 September Sept
Lørdag Lør 18 September Sept
Tirsdag Tir 21 September Sept
Torsdag Tor 23 September Sept
Søndag Søn 26 September Sept
Tirsdag Tir 28 September Sept
Torsdag Tor 30 September Sept
Lørdag Lør 2 Oktober Okt
Tirsdag Tir 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lørdag Lør 9 Oktober Okt
Tirsdag Tir 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lørdag Lør 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Søndag Søn 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lørdag Lør 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 November Nov
Lørdag Lør 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Søndag Søn 21 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lørdag Lør 27 November Nov
Torsdag Tor 2 Desember Des
Lørdag Lør 4 Desember Des
Torsdag Tor 9 Desember Des
Lørdag Lør 11 Desember Des

JUBEL-FREDAG!

Som du sikkert har registret den siste tiden, har det vært jobbet svært godt på markedsavdelingen denne våren og høsten. Vi er svært begeistret over å kunne levere ENDA en «jubel-fredag» til våre supportere og samarbeidspartnere.

Canon Business Centre Lysaker

Livet er satt sammen av små øyeblikk. Noen fester seg på minnet og blir der resten av livet. Andre fordufter, som om de aldri har oppstått. Canon kan hjelpe deg å forevige alle dine minner, både digitalt, på papir eller i fotoalbum. Canon er totalleverandør av alt fra kamera, printere, patroner og blekk. Hos Canon får du kvalitet i hvert øyeblikk, både de du fester på minne og de som svinner hen. Canon er og har de siste 80 årene vært ledende innen bildebehandling. Fra da bildet kom i svart/hvitt til dagens moderne, digitale, løsninger. Canon er kjent for å være innovative, løsningsorienterte og kreative. Deres stadig søken på å forbedre kundenes opplevelse av deres produkter, driver dem frem i marked som ledende innen bildebehandling. Ved å velge Canon, velger du en leverandør som er opptatt av hele mennesket i alle dets former og omgivelser. Vi er takknemlig for at vi skal fortsette å skape minneverdige øyeblikk med Canon og gleder oss til det videre samarbeidet.

Dersom du ønsker å vite mer om Canon, så besøk www.canon.no, eller ta kontakt med Daglig leder i Canon Business Center Lysaker, Robert Granum på mobil: 952 23 350 eller e-post: [email protected]

Interim Norge

Samarbeidet med Interim Norge har vært drivende godt de siste årene og vi er derfor svært takknemlige for fornyet tillit og videreføring av vårt partnerskap. Dyktige og kvalifiserte mennesker på riktig sted og til riktig tid er en viktig komponent i det å lykkes som bedrift. Interim Norge jobber primært med utleie av høyt kvalifiserte ledere til både det offentlige og private næringsliv. Med over 20 års erfaring fra denne disiplinen er de blant de mest anerkjente og velrennomerte interimselskapene i Norge. Interim Norges respekt for verdi og effekt av målrettet, hardt arbeid passer godt med det stadig økende kompetansekravet i næringslivet. Midlertidig spisskompetanse for å løse spesifikke oppgaver i en virksomhet blir stadig mer vanlig som substitutt for tradisjonelle, permanente rekrutteringer. Det er rimeligere, mer effektivt og ikke minst fleksibelt.

Dersom du vil lære mer om Interim Norge, kan du lese mer på deres hjemmeside: Interimnorge.no, ta kontakt med Per Arne Evensen på e-post: [email protected] eller telefon: 934 68 156.

Bwell

Vi er stolte av å kalle Bwell vår samarbeidspartner. De er en del av vårt ledende nettverk og vi er svært takknemlige for at vi nå forlenger vår samarbeidsavtale. Bwell er den markedsledende leverandøren innenfor helsefremmende tiltak i arbeidshverdagen. Et høyt arbeidstrykk eller en stressende jobbhverdag krever mye av våre ansatte. Bwell er firmaet som gjennom små og større justeringer, kan hjelpe deg og ditt firma med helsefremmende tiltak, uten at det tar tid fra arbeidet, men gir tid til produktivitet. Bwell har et drivende dyktige og kompetente fagfolk som gjennom kurs, veiledning eller andre konkrete tiltak kan bedre arbeidshverdagen for dine ansatte. Bwell er opptatt av tiltak som er enkle å implementere og enda lettere å opprettholde, de har høyt fokus på trygghet og lener alt sitt arbeid på anerkjent forskning. Bwell er svært opptatt av å hjelpe ditt firma til å investere i bedring, effektivitet og jobber aktivt mot å senke sykefraværet. Som Bwell selv sier, det skal være effektivt, unikt, langsiktig, enkelt, trygt og lønnsomt.

Vil du vite mer? Les på www.bwell.no eller ta kontakt direkte med daglig leder Kathrine Darell Hovland på mobil: 40 00 12 10 og e-post: [email protected]

Geilogruppen

Hva kan vel være bedre, enn å nyte norsk natur i de flotteste omgivelser? Hos Geilogruppen vil du oppleve en sjeldent god service, flotte hotellrom og leiligheter, nydelig mat som bakes sammen til en fantastisk og minneverdig opplevelse med det særnorske landskapet rundt. Vil du nyte noen dager på fjellet, men likevel oppnå Spafølelsen? Geilogruppen har et godt utvalg av treningssentre, svømmebasseng og Spaavdelinger. De har også alt av sommer og vinteraktiviteter en kunne ønske seg. Hos Geilogruppen vil du finne et utvalg som strekker seg fra muligheten til å kjøpe drømmeleiligheten, til å låne den i et ønsket antall dager. Akkurat nå er Geilogruppen i gang med et spennende prosjekt, hvor de forvandler et av Geilos anerkjente høyfjellshotell til spennende selveierleiligheter. Les mer på dette på : Bardøla Fjelltun (bardolafjelltun.no)Vi er takknemlige for at vårt gode samarbeid gjennom flere år, nå forlenges. Geilogruppen er en ressurs for Frisk Asker og vårt nettverk.

Rolf Ingar Rotegård er vår kontakt ved Geilogruppen. Ta gjerne kontakt med han for å høre mer om Geilogruppen: E-post: [email protected] eller via www.geilogruppen.no

Selecta

Vi vet alle viktigheten av velsmakende drikke og snacks, både i en hektisk arbeidshverdag, når timene drar ut på legevakten eller når man rett og slett bare må få i seg litt energi. Selecta er markedsledende på nettopp disse tjenestene. Fra rykende varm, kaffe og kakao til etterlengtet snacks. Selecta leverer akkurat dette til over ti millioner mennesker over hele Europa. Selecta kan tilpasse mat- og drikkekonsepter til deg og ditt firma sitt behov. De er også markedsledende på sunnere utvalg av produkter. Selecta er kjent for sitt fokus på å møte deres behov, slik at de kan være med på å skape et unikt arbeidsmiljø som hjelper dere å fokusere på utvikling og mobilitet. Selecta er en viktig samarbeidspartner for oss og vi er takknemlig for at samarbeidet nå fortsetter. Kaffen har sjeldent smakt bedre i Askerhallen, og enda bedre skal den smake i ny hall!

Lurer du på mer, eller har spørsmål til Selecta? Ta kontakt med vår kontaktperson Sales Director OCS, Sondre Birkeland på e-post: [email protected] eller telefon: 954 22 979.

Vi håper fredagen jubler like mye for deg, som for oss. Nå fortsetter vi nedtellingen mot ny sesong og gleder oss til vi igjen kan ta skøytene fatt. Vi ønsker dere en fortsatt strålende sommer!

Les mer om Regionens Nettverk nummer 1 her! Vil din bedrift også bli samarbeidspartner med Frisk Asker, så ta kontakt med: