• Hovedpartnere

    Partnere

Mandag Man 21 Mars Mar
Onsdag Ons 23 Mars Mar
Lørdag Lør 13 August Aug
Torsdag Tor 18 August Aug
Torsdag Tor 1 September Sept
Lørdag Lør 3 September Sept
Fredag Fre 9 September Sept
Torsdag Tor 15 September Sept
Lørdag Lør 17 September Sept
Tirsdag Tir 20 September Sept
Torsdag Tor 22 September Sept
Søndag Søn 25 September Sept
Torsdag Tor 29 September Sept
Lørdag Lør 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lørdag Lør 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lørdag Lør 15 Oktober Okt
Torsdag Tor 20 Oktober Okt
Lørdag Lør 22 Oktober Okt
Tirsdag Tir 25 Oktober Okt
Torsdag Tor 27 Oktober Okt
Lørdag Lør 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 3 November Nov
Lørdag Lør 5 November Nov
Torsdag Tor 17 November Nov
Lørdag Lør 19 November Nov
Torsdag Tor 24 November Nov

- VI TAR TAK I TAKTPINNEN

Med fantastisk stemning i Varner Arena og et meget påskrudd Frisk, skulle det bli et lite mareritt for de tilreisende innlendingene.

Det skulle bli litt av en festaften i Varner Arena da Lillehammer kom på besøk til ligaens fjerde serierunde. Lite er vel så deilig som å fortsatt kunne kalle seg ubeseiret i Fjordkraft-Ligaen 2022/23.

Aleksander Bonsaksen er meget fornøyd med kveldens gjennomføring,

- Vi kommet ut litt dårlig, som fører til at vi kommer litt bakpå. Så tar vi tak i taktpinnen og kontrollerer matchen fra 1-1 og ut. Vi jobber bra, slipper ikke til noen overganger, og lar dem aldri slippe inn i kampen igjen. Samtidig leverer Fayen en god kamp, vi tar lite utvisninger og rutinerte i spillet vårt. Slikt fører til gode resultater!

Det hele startet skummelt, for etter kun 12 sekunder kunne Lillehammer løfte henda over hodet og juble for kveldens første og eneste scoring for innledningene. Scoringen var signert Martin Gran. Kort tid etterpå fikk hjemmelaget servert den perfekte mulighet til å utligne gjennom et to minutters overtall, men det skulle først bli en utligning når det igjen var spill 5 mot 5. At Anton Holm har funnet scoringsformen er det liten tvil om, for etter en lekker pasning fra David Morley setter han pucken der den hører hjemme – bak Lillehammers sisteskanse Dackell. Kun fire minutter senere var det Fredrik Bjørndal sin tur til å åpne årets scoringskonto, assistert av Hampus Gustafsson. Perioden ender 2-1. Skuddstatistikk 11-8.

Foto: Henning Ekeli

Det var gjestene som stod for de fleste utvisningene denne kampen, med hele fire turer i fryseboksen. Samtidig hadde de oransje nedskalert bruken av "snekkerboden" betraktelig sammenlignet med tidligere kamper. Kveldens andre periode preges av et ofensivt press fra de oransje, og en kunne lukte mål lenge før David Morley limte pucken i nettet og sørget for en 3-1 ledelse. Bare minutter senere bestemte Sondre Bolling Vaaler seg for å hive seg på scoringsfesten og sørget for 4-1. Skuddstatistikk: 19-6

Hovedtrener Jan André Aasland trekker frem at de småtingene som før har gjort det litt vanskeligere for laget, ser ut til å løsne,

- Totalt sett synes jeg vi dominerer kampen, etter en litt brokete start. Vi responderer bra på den tidlige scoringen til Lillehammer, og er solide i det vi gjør. Vi får mye tid i offensiv sone, har god ballanse i spillet som gjør at vi igjen scorer noen fine mål. Vi i trenerteamet ser også at de småtingene vi har jobbet med, gir resultater. Det skal vi fortsette å bygge videre på inn mot kampen mot Stavanger på torsdag.

Foto: Femhi Sedijaj

De siste 20 minuttene ble mer eller mindre preget av fullstendig dominans av Frisk og hyppig besøk for dommerne i sekretariatet. Hele to Friskmål og ett Lillehammermål ble «ringt på» og samtlige annullert. Men til tross for dette, fortsatte (gjeldene)målfesten! Første mann ut var Bobby MacIntyre, som nok en gang får en lekker pass av Aleksander Bonsaksen. Drøye to minutter senere avsluttet Anton Holm kampen, slik han åpnet den – med å sende tilskuerne i jubelbrøl. Kampen ender 6-1! Skuddstatistikk 15-7.

Nå er det bare å se frem mot torsdagens bortekamp i Stavanger, før vi arrangerer Barnas dag på søndag! Billetter får du kjøpt her og programmet finner du rett nedenfor. Flere enn oss som gleder seg til alpakka-kos og hockeykamp?