• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

Kvartfinale #4

Gutta står foran en skjebnesvanger kamp hjemme i Varner Arena.

Med kniven på strupen er det klart for den fjerde kvartfinalekampen mot Vålerenga. Nå er det alle mann til pumpene, både på isen og på tribunen.

Simon Stolt Wang er klar på at i kveld må det legges ned 60 minutter med knallhardt arbeid,

- Vi er i en tøff situasjon, med 3-0 i kamper og er avhengig av å ta en kamp av gangen. Målet vårt er selvfølgelig seier i kveld. Vi har brukt tiden godt mellom kampene på å prøve å strukturere oss bedre i noen deler av spillet. Vi ønsker å fremstå sånn som vi gjorde de to første periodene på Jordal på tirsdag Vi må minimere antall målsjanser imot og ligge i balanse i 60 minutter. Utvisninger har også preget kampene, og vi må prøve å være disiplinerte på de minuttene vi eventuelt tar. Vi håper selvfølgelig at mange tar turen til Varner Arena i kveld, vi vet at masse publikum gir laget energi.

Fjordkraft-ligaenspoenghjelm

Jørgen Karterud er nå Vålerengas ubestridte poengkonge etter han har sørget for 5 mål og 1 assist de siste 3 kampene.

Hos kveldens verter er det fortsatt Felix Girard som kan ikle seg den gullbelagte hjelmen etter ett mål og tre assist.

Mer enn bare en hockeykamp!

Som så mange ganger før vil Varner Arena være fylt av aktiviteter. I Sportsbaren vil det være DJ og trenerprat, og før pucken droppes skal Henriette Schei fra The Voice synge nasjonalsangen med sin praktfulle stemme. For ikke å glemme, det er lagt opp til en ekstra kul intro når gutta entrer isen.

I restauranten kan vi by på en deilig meny – det er ikke for sent å sikre seg plass! Billetter finner du via denne lenken.

Nå håper vi alle som har mulighet tar turen for å heie frem gutta i det som blir en helt avgjørende match! Dørene åpner 17.30, og pucken droppes 19.00. Vi sees!