• Hovedpartnere

    Partnere

Søndag Søn 4 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr
Tirsdag Tir 9 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr

NY ARENA

Mer informasjon om vår nye arena finner du her!

Ferdigstillelse

Vår nye storstue hadde byggestart i 2019 og etter alt å dømme vil Asker Kommune nå ta over nøklene 7.desember 2021. Når vi først har tatt over nøklene, i januar, skal vi inn og ferdigstille de komersielle områdene, samt utføre annet nødvendig arbeid for å skape det beste produktet mulig.

Første kamp

Dersom alt går etter planen, vil første kamp i ny arena spilles 19. februar 2022 mot Stavanger Oilers. Vi vil komme med oppdatering rundt kampdato, billettsalg og lignende, så fort vi vet noe mer.

Kapasitet

Det har i lengre tid vært avklart at publikumskapasiteten ville ligge på 3750 tilskuere. Det har dog, i løpet av den siste tiden, blitt oppdatert til 3800.

Andre fasiliteter

Det første du vil møte når du går inn i foajéen er vår store supporterbutikk. Her vil du få kjøpt alt du kunne tenke deg av Frisk Asker-effekter. Videre vil du se rett på cafeområdet, som også vil være bemannet utenom kamp. Utover dette vil den nye arenaen ha bar/pub, store kiosker med godt utvalg, resturant i tre nivåer, 21 losjer, samt èn Friskuslosje som er spesielt tilrettelagt for mennesker med ulike helsemessige plager. Vi har også et eget møterom med kapasitet på 40-50 gjester på kampdag, samt egen partnerlounge hvor alle samarbeidspartnere og de med oppgradert billetter vil få tilgang.