• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

Gladhistorier fra Bamsefondet

Det første halve året med Bamsefondet i ny drakt er nå et tilbakelagt kapittel, og så langt har en rekke barn og unge fått tildelt støtte og opplevelser finansiert av Bamsefondet.

For mange husholdninger har det vært et krevende halvår, med renteøkninger, høye strømpriser og økte priser på matvarer. Idretten rapporterer om frafall i deltagelse, hvor man anslår at store deler av frafallene omhandler familiens økonomi.

Bamsefondet har den siste tiden fått større økonomiske muskler, med blant annet ny hovedpartner i Bildeler.no, ulike auksjoner, Askerspurten, donasjoner fra privatpersoner og «alle henda» fra SpareBank 1 Østlandet. Disse midlene vil gå uavkortet til å gi barn og unge et fritidstilbud.

Tildelinger

Vi er fortsatt i en vekstfase hvor vi jobber med å synliggjøre den støtteordningen som ligger under Bamsefondet. Så langt har man mottatt en rekke søknader, hvor om lag 90% av søkerne har fått tildelt støtte, mange har fått tildelt summen som er søkt om, mens det i andre tilfeller har vært en deling mellom idrettslaget og Bamsefondet. Siden 1. august er det utdelt over 40 000 kroner til å dekke treningsavgifter og nødvendig utstyr til barn og unge i nærområdet, hvor alt har blitt betalt direkte til klubbene.

Nå vil Bamsefondet jobbe videre for å synliggjøre støtteordningen, slik at flere barn og unge får muligheten til å delta i aktivitet og idrett.

Friskuslosjen

Det har vært mange besøkende i Friskuslosjen så langt i sesongen, både fra nærområdet og fra tilknytning til andre klubber. Friskuslosjen, med matservering, drikke, spillerbesøk og en overraskelse har vært et attraktivt tilbud for barn og unge som har behov for et tilpasset område for å kunne dra på kamp. Losjen har vært fullsatt tilnærmet hver kamp, så langt denne sesongen, og stadig flere søknader kommer inn.

Bamsefondets arbeid for å gi barn og unge et fritidstilbud er så vidt i gang, og vi gleder oss til å ta fatt på det nye året og arbeidet for å synliggjøre tilbudet, slik at vi sammen kan hjelpe de som kanskje trenger det mest – barna.

Hjelp oss gjerne å spre budskapet om Bamsefondet – og ønsker du mer informasjon eller har spørsmål, kontakt oss på e-post: [email protected]

Med et ønske om en riktig god jul fra Bamsefondet.