• Hovedpartnere

    Partnere

-En solid toveis center

Laget begynner å ta form inn mot kommende sesong!

Vi er glade for å kunne meddele at Tobias Lindström blir Frisk-spiller de to neste sesongene. Løperen har lang erfaring fra norsk hockey, og har spilt over 50 kamper for det norske landslaget. At svensken, med dobbelt statsborgerskap, vil være et godt tilskudd i troppen råder det liten tvil om. Med et snitt på over 41 poeng de siste fire sesongene, har han markert seg som en poengfarlig spiller.

- Tobias er først og fremst en solid og rutinert løper, som vi vet leverer godt med poeng hver sesong. I han får vi en sterk toveis center, som er anvendelig både i powerplay og undertall. Han har gjennom sine år i Norge vist seg som en av ligaens beste droppere. Forrige sesong vant han 61,9% av alle dropper, som er usedvanlig bra, sier Sportssjef Vidar Wold.

Videre legger Wold til at Lindström vil bidra med en helhet som vil styrke laget,

- Signeringen av Tobias er helt i tråd med det vi har sett etter. Han er omtalt som en tydelig og god leder, som setter krav til seg selv og de rundt han. Da det ble aktuelt å signere Lindström, fikk vi svært gode tilbakemeldinger på han som person, og at han er en spiller som gjør det som kreves, hver eneste dag, for å vinne.

Se hva hovedpersonen selv har å si i videoen under,

Du kan gjøre som Tobias, sikre deg fast plass i Varner Arena, ved å kjøpe sesongkort her! Husk, de beste plassene går først.