• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

JULEHILSEN FRA DAGLIG LEDER

Vi ligger på tabelltopp, men det er noe som mangler

Vi går inn i julen på tabelltopp og laget har levert varene så langt i sesongen. Vi er glade og fornøyde, men det er noe som mangler: Det er alle dere som til vanlig er i Askerhallen. Det gjelder både til kamp, men også alle dere som er innom utenom kamper.

Vi gleder oss til vi kan sees igjen!

Det har vært et spesielt år hvor ingenting har vært «normalt». Det har vært, og er krevende for oss alle, og noe av det som før har vært en selvfølge er plutselig ikke det lenger. Det sliter på oss alle at vi ikke kan treffes på kamper og andre sosiale arrangementer. Det er først når ting blir borte man skjønner hvor mye det egentlig betyr i hverdagen. Vi er vant til å møtes opptil flere ganger i uken hvor vi dyrker en felles interesse som er ishockey-laget som vi alle er så glade i.

Det er ingen som kan gi noe svar på når pandemien er over, og jeg tror at vi må leve med strenge restriksjoner ut hele 20/21 sesongen. Det er viktig at vi alle prøver å følge de retningslinjer som er anbefalt av FHI, så vi raskere kan få den normale hverdagen tilbake, og ikke minst fylle hallen igjen.

Vi skal samles igjen, vi vet bare ikke når det blir. Men at vi igjen skal oppleve gleden av å lykkes sammen er helt sikkert.

En varm julehilsen og et godt nytt år ønskes til dere alle sammen!

Asker 23.desember 2020

Nicolay Sørensen Daglig leder

Frisk Asker Hockey