• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 28 Februar Feb
Fredag Fre 3 Mars Mar
Søndag Søn 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Torsdag Tor 17 August Aug
Onsdag Ons 23 August Aug
Søndag Søn 27 August Aug
Fredag Fre 1 September Sept
Torsdag Tor 7 September Sept
Fredag Fre 15 September Sept
Torsdag Tor 21 September Sept
Lørdag Lør 23 September Sept
Torsdag Tor 28 September Sept
Søndag Søn 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 5 Oktober Okt
Lørdag Lør 7 Oktober Okt
Torsdag Tor 12 Oktober Okt
Lørdag Lør 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov

- En ettertraktet spiller

Etter en lang karriere i utlandet, vender Asker-gutten hjem til moderklubben!

Sportssjef Vidar Wold har sikret signaturen til Asker-gutten Michael Haga for de fire kommende sesongene. Wold er glad for å ha hentet hjem en ettertraktet og solid løper,

_ - Det at Asker-gutter av Haga sitt kaliber velger å vende tilbake til moderklubben er vi svært glade for. Haga er en ettertraktet spiller, og det at han nå har signert for oss viser at det langsiktige arbeidet med å følge opp egne spillere i utlandet, bærer frukter. Vi vet at det har vært interesse fra andre klubber i inn- og utland, og vi er meget fornøyde med at han valgte Frisk Asker. Michael er en solid forward, som med sin store hockeyforståelse vil være en offensiv drivkraft i laget. I han får vi en spiller med internasjonal erfaring, som vil komme yngre spillere til gode. En av mange styrker til Michael er overtallsspill, noe som vi så at vi savnet i forrige sesong._

Michael begynte sin karriere i Frisk Asker allerede som barn og har gått gradene i klubben, fra juniorhockey til NTG. Etter de to første årene på NTG, tok Haga fatt på sitt første utenlandsopphold i Sverige. Siden 2014/15 sesongen har han levd proffdrømmen, blant annet i SHL, Liiga og i ECHL den foregående sesongen hvor han gjorde 45 poeng på 43 kamper. Under tiden som utenlandsproff har han også vært å regne som fast inventar på landslaget.

Etter en lengre prosess har Haga bestemt seg for å vende hjem,

- Vi var i utgangspunktet usikre på hva vi skulle gjøre den kommende sesongen, men da valget falt på å flytte hjem, var Frisk selvfølgelig høyest på listen. Etter så mange år ute og med en del klubbskifter, trodde jeg ikke at følelsene rundt Frisk skulle være like sterke som de en gang var. Men da vi begynte prosessen, var valget enklere enn jeg hadde sett for meg i starten. Det er utrolig morsomt med Varner Arena og jeg vil være med på utviklingen, bygge Frisk til et topplag – der de skal være.

Med en kontrakt på fire år, og hans rutine og erfaring har Michael alle forutsetninger for å bidra til utvikling og vekst i Frisk,

- Jeg gleder meg veldig til å komme hjem å spille for Friskfans og Asker-publikumet, som har blitt litt større siden jeg spilte her for 10 år siden. Jeg har spilt to landslagskamper i Varner Arena, men det å skulle spille der med Frisk-drakt blir utrolig stort. Jeg gleder meg til å være med på å bygge et lag som skal kjempe om gull hvert år.

Konturene for neste sesongs lag begynner virkelig å ta form, og Asker-gutten levner ingen tvil om at det er den norske stammen som må sette standarden,

- Laget ser veldig spennende ut. Det er mange norske spillere og det er utrolig morsomt. Det er en god kombinasjon av eldre rutinerte og litt yngre spillere. Etter mange år utenlands har jeg lært meg at stammen har alt og si for laget. Det er de som setter standarden og kulturen.

Vil du høre mer fra Michael, får du mulighet allerede til helgen! Da vil du finne et lengre videointervju med løperen på alle våre kanaler.

Nå ser vi virkelig frem mot sesongstart i september! Husk å sikre deg ditt sesongkort her, så du kan se Haga og resten av laget hver eneste hjemmekamp.