• Hovedpartnere

    Partnere

Søndag Søn 4 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr
Tirsdag Tir 9 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr

KAMPDAG STJERNEN

Første uken i 2023 byr på flere godsaker, den første er allerede i dag når Stjernen kommer på besøk i Varner Arena.

Klokken 18.30 droppes pucken i det som er årets første kamp. Vi nærmer oss for alvor innspurten av sesongen, og posisjoneringen inn mot sluttspill er virkelig i gang. Nå er gutta klare for å gjøre alt i sin makt for å sørge for at tre poeng blir igjen i Varner Arena.

Statistikk

I kveld tar vi fatt på kamp nummer 208 mot laget fra Fredrikstad. Historien viser en relativ jevn statistikk mellom kveldens to motstandere med 99 seire, 91 tap og 17 uavgjort. En titt i historiebøkene viser også at Frisk både har vunnet og tapt stort mot de rødekledde. Under sesongen 76/77 viste tavla 13-4 i favør Frisk når sluttsignalet gikk. I de mørke årene tidlig på 90-tallet, nærmere bestemt 92/93, røk man på et 3-12 tap på borteis.

Så langt denne sesongen viser fasiten en seier til fulltid, et tap til fulltid og et tap på en muligens historisk lang straffekonkurranse. Dermed er den totale poengfordelingen mellom lagene 4 til Frisk og 6 til kveldens gjester.

Som mange har notert seg, er ligaen historisk jevn denne sesongen. Så langt finner vi Frisk på en 3. plass, kun tre poeng bak tabelltoppen, mens gutta fra plankebyen foreløpig ligger på en 6. plass, kun fire poeng bak de oransjekledde.

Fjordkraft-ligaens poenghjelm

Den individuelle statistikken viser at David Morley stadig er Asker-lagets mest poengeffektive mann. Så langt har han nortert seg for 34 (10+24) poeng. Svenske Hampus Gustafsson er dog hakk i hæl og puster for alvor Morley i nakken med 33 (8+25) poeng.

I Stjernenleieren er det dog en noe mer "overlegen" ledelse på den interne poengstatistikken. Stian Kaltrud Nystuen ligger to poeng bak vår Morley med 32 (18+14) poeng, men et godt stykke foran utfodreren til poenghjelmen i Stjernen, Ole Einar Engeland. Han har så langt notert seg for 26 (7+19) poeng.

Vi har vel kanskje gjentatt oss til det kjedsommelige, men det er ingen tvil om at hockey er best live. Ta deg en tur i Varner Arena i kveld og nyt hockey på sitt beste. Billetter kan du sikre deg via denne lenken.. Kampen sendes også på TV2 Play.