• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

FESTAFTEN I ASKERHALLEN!

I morgen braker det løs for alvor! Vålerenga kommer på besøk og vi byr opp til fest. Nå skal vi virkelig vekke Askerhallen til live igjen.

Det er da hockey er best!

Det var vært en lang periode uten at dere har fått mulighet til å komme i Askerhallen. Fra restriksjoner, til forbud, til helt stopp. Hindringene har vært mange. Nå har vi endelig åpnet opp for alvor! Hockey på TV kan ikke erstatte atmosfæren, følelsen, lukta eller lyden av ishockey live. Skøyta som skjærer i isen, vantet som vibrerer etter en takling, spenningen i lufta, nervene i undertall og håpet i overtall. For vi alle vet, når Askerhallen koker, gutta er tente og nervene ligger utenpå huden; det er da hockey er best.

Foto: Finn Eriksen

Helaften for store og små

Så nå inviterer vi til helaften! Før festen kan starte, må vorset i gang. Fra klokken 13.00 blir det hockeyvors på BlueLine. Ved fremvisning av kampbillett får du 20% rabatt på mat, dessuten dukker Vidar Wold og Hampus Gustafsson opp for å snakke litt om kampen. Det blir også satt opp shuttlebuss til Askerhallen.

Foto: Geir Arnesen

I Askerhallen kommer klovnen VirreVapp for å underholde barna og gi dem flotte motiv i ansiktet, i form av ansiktsmaling. Vi kan også røpe at en gammel kjenning blir å se i ny drakt. Det blir også en spiselig overraskelse til alle barn!

Foto: Mous.no

Så hva gjør du nå?

Klikk deg inn her og kjøp billett til morgendagens kamp! Du kan også kjøpe billetter i appen. Vi minner om at du nå får kjøpt familiebillett, to voksne og to barn til 399,-, samt ståbilletter til voksen for 150,-.

Bli med oss å løfte taket i Askerhallen! Vi sees til kampstart klokken 16.00