• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 28 Februar Feb
Fredag Fre 3 Mars Mar
Søndag Søn 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Torsdag Tor 17 August Aug
Onsdag Ons 23 August Aug
Søndag Søn 27 August Aug
Fredag Fre 1 September Sept
Torsdag Tor 7 September Sept
Fredag Fre 15 September Sept
Torsdag Tor 21 September Sept
Lørdag Lør 23 September Sept
Torsdag Tor 28 September Sept
Søndag Søn 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 5 Oktober Okt
Lørdag Lør 7 Oktober Okt
Torsdag Tor 12 Oktober Okt
Lørdag Lør 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov

Keepertrener på plass!

Vi nærmer oss stadig en komplett trenerstab for kommende sesong!

For mange i og rundt Frisk Asker er Peter Josephson et godt kjent navn, i hele seks sesonger var svensken målvaktstrener for klubben. Han var blant annet med da Norgesmesterskapet ble sikret i 2019. Nå har han skrevet under på en 1-årskontrakt med Frisk Asker.

- Det skal bli veldig gøy å komme tilbake til Asker. Det føles nesten som å komme hjem! Jeg har fulgt Frisk Asker tett de to siste årene, og det har nesten vært litt vanskelig. Det å ha sett på de stegene de har tatt, og ikke minst innflytningen i Varner Arena – jeg har hatt lyst til å være med på det! Jeg synes den kommende sesongen, og laget ser veldig spennende ut. Nå gleder jeg meg til å komme å jobbe med litt bedre forutsetninger enn sist, sier Josephson.

De to siste årene har svensken jobbet for Tingsryd i Allsvenskan. Sportssjef Vidar Wold er glad for at man har sikret seg signaturen til den svenske målvaktstreneren,

- Vi er svært glade for å få tilbake Peter etter to år i Sverige. Peter gjorde et sterkt inntrykk sist han var her, på både målvakter og spillergruppa. I han får vi en målvaktstrener som er dedikert, møysommelig og svært faglig sterk. Han kjenner klubben godt, og vet hva han går til. Peter er også utrolig flink til å jobbe med detaljer i spillet, også for utespillerne. Han vil være en ressurs for hele laget, og ikke bare målvaktene.

Det er kun en brikke som mangler for at keeperdelen er fullstendig, og den brikken blir lagt i disse dager. Skal vi tro Sportssjefen er vi svært nærme,

- Vi er i avsluttende fase, og regner med at vi har en keeper på plass i løpet av kommende uke.