• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

KAMPDAG: STORHAMAR

Gutta setter snuta i retning Hamar og er klare for å krige om tre poeng.

Etter nesten 14 dager med kampopphold er det endelig tid for å krige om tre poeng igjen. Denne uken spiller gutta først på Hamar, før de tar turen til Oslo og Vålerenga på lørdag.

Det er svært gledelig å kunne melde at hele fem mann er tilbake fra skade. Når pucken droppes kl. 18.30 på Hamar, er Bonsaksen, Geheb, Valkvæ Olsen, Holm og Wasenden alle klare, mens Fladeby igjen kan spille for full maskin. Etter alle solemerker ser det ut til at også Kindl debuterer for Storhamar i morgen.

Statistikk

Det er tilbakelagt 218 kamper mellom Frisk Asker og Storhamar så langt i historien. 75 av de har endt i seier, 132 i tap og 11 i uavgjort, fra den tiden man ga seg etter 3. perioder. Statistikken viser dog at på de ti siste kampene har det endt i fem seire og fem tap.

EHLs gullhjelm

Tobias Fladeby er igjen tilbake på den interne poengtoppen, med 13 (6+7) poeng. Assisterende kaptein Michael Haga står oppført med like mange poeng, men med ett mål mindre.

Hos hjemmelaget er det Peter Quenneville, med 20 (7+13) poeng, som har den gullfolierte hjelmen.

Keeperduellen

Asker-gutten Henrik Fayen-Vestavik har vært vår målmann de siste kampene. Hans statistikk viser en redningsprosent på 90,1%. Så langt har han reddet 182 skudd, på 202 forsøk. Pontus Eltonius har på sin side reddet 173 av 195 pucker, og står oppført med en redningsprosent på 88,7%.

For kveldens verter er det Trym Gran som har voktet buret flest kamper. Han har så langt sluppet inn 1,72 mål i snitt per kamp og står oppført med en redningsprosent på 93,1%. Hans makker, Markus Stensrud står med en redningsprosent på 90,3%.

Følg kampen

Vi håper mange tar turen til CC-Amfi for å støtte gutta, billetter finner du i SIL-appen. Får du ikke sett kampen live, kan denne følges på TV2 Play, BlueLine Sportsbar eller på våre sosiale medier. Instagram: @Friskaskeralag, Twitter/X: @Friskasker. Du kan også følge live oppdateringer på hockeylive.no.