• Hovedpartnere

    Partnere

Søndag Søn 4 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr
Tirsdag Tir 9 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr

NY ÆRA MED B17 SOM NY GULLPARTNER

Frisk Asker er i en ekspansiv vekst, og til tross for tøffe tak generelt i samfunnet opplever vi heldigvis at klubben er et attraktivt objekt for næringslivet. Siste tilskudd til #regionensnettverknummer1 er medie- og kommunikasjonsbyrået B17 som dermed blir med oss inn mot ny arena.

Anders Berg, leder for kundestrategi i B17, er stolt av den nye avtalen.

– For oss er det stort å få jobbe med “Askers store stolthet". Vi ser frem til å delta i #regionsnettverknummer1 og bli kjent med de andre samarbeidspartnerne. Vi brenner for god kommunikasjon, og gleder oss til å skape nye historier sammen med Frisk Asker.

B17 er et ledende kommunikasjonsbyrå i regionen. De tenker nytt, kreativt og annerledes – i tråd med klubbens langsiktige mål.

Daglig leder i Frisk Asker, Nicolay Sørensen, sier følgende om samarbeidet.

– Det gjør oss stolt at en lokal bedrift ønsker å samarbeide med oss. Det er viktig å ha en samarbeidspartner som kan hjelpe oss med all kommunikasjon på digitale plattformer.

Byråets filosofi er at innholdet de leverer skal være ekte, nært og ærlig, og derfor fokuserer de på å skape gode og engasjerende historier for sine kunder.

– Sammen med de fantastisk flinke frivillige så vil avtalen med B17 virkelig kunne legge lista høyere og vi kan se fremover med et større fokus. Sammen skal vi lage en plan som setter tydelig spor frem mot åpningen av ny arena, tilføyer markedssjef Fredrick Bråten Haugland.

OM B17

B17 er et medie- og kommunikasjonsbyrå med hovedfokus på å produsere og markedsføre ekte, nære og ærlige historier. De ønsker å inspirere mennesker til å ta gode valg. Deres drivkraft ligger i å skape og formidle historier som stimulerer til lojalitet og positive følelser hos kunder og ansatte. Les mer på www.b17.no 

Kontaktperson:

Anders Berg - Leder kundestrategi

E-post: [email protected]

Mobil: 909 17 995