• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 28 Februar Feb
Fredag Fre 3 Mars Mar
Søndag Søn 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Torsdag Tor 17 August Aug
Onsdag Ons 23 August Aug
Søndag Søn 27 August Aug
Fredag Fre 1 September Sept
Torsdag Tor 7 September Sept
Fredag Fre 15 September Sept
Torsdag Tor 21 September Sept
Lørdag Lør 23 September Sept
Torsdag Tor 28 September Sept
Søndag Søn 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 5 Oktober Okt
Lørdag Lør 7 Oktober Okt
Torsdag Tor 12 Oktober Okt
Lørdag Lør 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov

GAMEDAY: BAMSEKAMPEN

Etter en alt for lang pause, er det endelig klart for Bamsekamp igjen! I år er det Grüner som møter oss på andre siden av rødlinja.

Bamsekampen har vært en lang tradisjon i Frisk Asker. Ved første scoring til hjemmelaget, vil det regne bamser på isen. Overskuddet fra bamsesalget går rett til å gi barn og unge som står utenfor på bakgrunn av økonomi, en vei inn i idrett og aktivitet. Bamsene gis til sykehus, instutisjoner og organiasasjoner - en oppmerksomhet til barn som trenger det.

Det er, dessverre, et velkjent fenomen at stadig flere barn og unge ikke har et fritidstilbud. En av hovedårsakene årsakene til dette er familiens økonomi. Den siste tiden har utgiftene økt og stadig flere organisasjoner og idrettslag/kulturtilbud melder om økende frafall på grunn av økonomi. Bamsefondet jobbet for at barn og unge ikke skal måtte bære konsekvensen av dette. Fritidstilbud er en viktig del av oppveksten, og ikke minst for sosial utvikling, inkludering, mestring og læring. Alle barn burde ha en reell mulighet til å delta!

Troppen

Mats Frøshaug er tilbake etter sykdom, mens Bolling Vaaler og Anton Holm må se kampen fra tribunen, sammen med Geheb og Girard. Dermed blir Marcus Valkvæ Olsen og Ludvig Lafton hentet opp fra U20 laget.

Historisk tilbakeblikk

Før kveldens oppgjør har vi tilbakelagt 22 kamper mot Grüner. De oransjekledde står oppført med 21 seiere, og 1 tap. Det eneste tapet i historien om Frisk Asker Grüner fant sted i Askerhallen under sesongen 2019/20, hvor Grüner kunne juble over en 3-6 seier.

Fjordkraft-ligaens poenghjelm

David Morley er fortsatt bærer gullhjelmen for Frisk Asker, etter at han har notert seg for 48 ( 12+ 36) poeng.

Hos Grüner er det Karl Olovsson skal ikle seg den gullbelagte hjelmen, etter at han har sikret 25 (14+11) poeng til Løkka-laget.

Vi håper så mange som mulig tar turen og blir med på bamsefesten! Du kan skaffe deg billetter via denne lenken. Bamser får du kjøpt i Varner Arena, og dersom du ikke får tatt turen men ønsker å støtte Bamsefondet med et bamsekjøp på 250,- kan du vippse til 544669!