• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

GAMEDAY: BAMSEKAMPEN

Etter en alt for lang pause, er det endelig klart for Bamsekamp igjen! I år er det Grüner som møter oss på andre siden av rødlinja.

Bamsekampen har vært en lang tradisjon i Frisk Asker. Ved første scoring til hjemmelaget, vil det regne bamser på isen. Overskuddet fra bamsesalget går rett til å gi barn og unge som står utenfor på bakgrunn av økonomi, en vei inn i idrett og aktivitet. Bamsene gis til sykehus, instutisjoner og organiasasjoner - en oppmerksomhet til barn som trenger det.

Det er, dessverre, et velkjent fenomen at stadig flere barn og unge ikke har et fritidstilbud. En av hovedårsakene årsakene til dette er familiens økonomi. Den siste tiden har utgiftene økt og stadig flere organisasjoner og idrettslag/kulturtilbud melder om økende frafall på grunn av økonomi. Bamsefondet jobbet for at barn og unge ikke skal måtte bære konsekvensen av dette. Fritidstilbud er en viktig del av oppveksten, og ikke minst for sosial utvikling, inkludering, mestring og læring. Alle barn burde ha en reell mulighet til å delta!

Troppen

Mats Frøshaug er tilbake etter sykdom, mens Bolling Vaaler og Anton Holm må se kampen fra tribunen, sammen med Geheb og Girard. Dermed blir Marcus Valkvæ Olsen og Ludvig Lafton hentet opp fra U20 laget.

Historisk tilbakeblikk

Før kveldens oppgjør har vi tilbakelagt 22 kamper mot Grüner. De oransjekledde står oppført med 21 seiere, og 1 tap. Det eneste tapet i historien om Frisk Asker Grüner fant sted i Askerhallen under sesongen 2019/20, hvor Grüner kunne juble over en 3-6 seier.

Fjordkraft-ligaens poenghjelm

David Morley er fortsatt bærer gullhjelmen for Frisk Asker, etter at han har notert seg for 48 ( 12+ 36) poeng.

Hos Grüner er det Karl Olovsson skal ikle seg den gullbelagte hjelmen, etter at han har sikret 25 (14+11) poeng til Løkka-laget.

Vi håper så mange som mulig tar turen og blir med på bamsefesten! Du kan skaffe deg billetter via denne lenken. Bamser får du kjøpt i Varner Arena, og dersom du ikke får tatt turen men ønsker å støtte Bamsefondet med et bamsekjøp på 250,- kan du vippse til 544669!