• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

- EN STERK KONKURRENT I TOPPEN

Vi begynner å nærme oss nyttår og det er på tide med et tilbakeblikk på sesongen så langt.

Siste kamp på denne siden av julaften er spilt. Sesongen så langt har bestått av opp- og nedturer. Vi startet med et meget hektisk kampoppsett, gutta spilte i snitt hver andre dag i fire uker. Prikken over i'en var skademarerittet. På det meste måtte hele syv spillere se kampen fra tribunen. Det hele toppet seg da man i Stavanger avsluttet kampen med bare 12 mann på benken, mot de normale 21. Det ble en krevende utfordring for resten av laget å holde unna, men på imponerende vis klarte de nettopp det.

- Totalt sett i år, er vi ganske fornøyd med hvordan vi har fremstått. I en lengre periode av den første delen, har vi vært plaget med en del skader og spilt med relativt lite folk. Vi har klart å plukke bra med poeng på tross av det, og har levert noen veldig bra kamper. Mot slutten har vi fått flere og flere tilbake på is. Jeg tror det kan bli en fordel for oss i fortsettelsen å ha fire rekker klare til spill. Vi ser frem mot siste del av sesongen og håper vi kan fortsette med å vinne kamper og være med i toppen, sier trener Jan Andrè Aasland om sesongen så langt.

Foto: Fehmi Sejdijaj

Seriens første ti kamper, endte med fem seire og fem tap. Men fra der og ut ble det flere tre-poengere med hjem til Asker enn vi har lagt igjen i diverse ishaller. Det gjør at vi nå kan gå til juleferie med en tredjeplass på tabellen.

- Det ble en tøff start på sesongen med mye skader og kamper. Vi har likevel vist oss som et av topplagene og er det laget som har gjort flest mål. Det skal vi ta med oss videre inn i resten av sesongen, legger lagets kaptein, Anders Bastiansen, til.

Foto: Fehmi Sejdijaj

Bastiansen har helt rett, med hele 101 pucker i nettmaskene har de oransjekledde gitt mange, mye å juble over. Mannen bak flest mål, både for oss og i ligaen, er Viktor Granholm. Skuddet hans er faretruende hardt og presist. Skal vi tro satistikken ligger hans hardeste skudd på hele 160 km/t. Til tross for 20 mål, plasserer ikke landslagsaktuelle Granholm seg øverst på poengstatistikken. Der ligger nemlig en annen Askerspiller, David Morley.

Foto: Geir Arnesen

Det tok kanskje litt tid før kanadieren ble helt varm i trøya, med når han først ble det gikk røykvarslerne på, i hele kommunen. Han kan vise til hele 42 poeng så langt, som vil si 1,6 poeng i snitt per kamp.

Foto: Fehmi Sejdijaj

- Sesongen har vært bra så langt. Jeg synes vi skal være fornøyde med det vi har levert. Vi hadde en lang periode med mye skader, men gjorde en god jobb med å vinne nok kamper til være en sterk konkurrent i toppen av tabellen. Nå er de fleste av spillerne tilbake og jeg synes at vi de siste ti kampene har vist hvilken kvalitet som finnes i laget. Det er fortsatt mye igjen av sesongen. Forhåpentligvis fortsetter vi å levere som vi har gjort, og gir oss selv sjansen til å krige om førsteplassen i slutten av sesongen, sier ligaens poengkonge David Morley.

Det er en spennende tid som ligger foran oss, men før den tid skal vi ta fatt på julefeiringen og romjulskampene mot Vålerenga. Nå skal batteriene lades for spillerne, mens resten av oss håper på 6-poeng i romjulsgave.