• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

Hovedtrener på plass!

Hovedtrener-rollen for de to kommende sesongene er besatt.

Etter en lang prosess kom Sportssjef Vidar Wold og Christian Haune, ansvarlig for sport i styret, med en innstilling til styret om å ansette ny hovedtrener for de to kommende sesongene. Onsdag fattet styret et enstemmig vedtak, i tråd med de to overnevntes innstilling. Dermed er Roy Johansen ansatt som hovedtrener i Frisk Asker, frem til sesongen 2024/25.

- Vi har hatt en lang og god prosess for å komme frem til en avgjørelse om hvem som skal besitte hovedtrener-rollen. Det er ingen hemmelighet at vi har hatt åtte navn på blokken, og etter flere samtaler har vi kommet frem til at Roy Johansen vil passe inn i det scene-skiftet vi nå ønsker. I dialogen med Roy har vi opplevd at han er godt innforstått med hvordan Frisk ønsker å fremstå, og hvilke verdier som ligger til grunn i klubben.

Roy Johansen kan skilte med en innholdsrik karriere. I 15 år var han Norges landslagstrener, hvor han blant annet tok landslaget til OL i 2008 for første gang siden 1994. Det er ingen underdrivelse å si at landslaget, under Roy, tok store steg og gikk fra en B-nasjon til en A-nasjon. Roy sitt tydelige lederskap og ambisjonsnivå, er en av mange grunner til at han nå har fått jobben,

- Han har en høy arbeidsmoral, er svært nøye i jobben sin og setter høye krav til spillergruppa. Etter de to siste sesongene ser vi nå et behov for å gjøre en endring som vi mener vil tilføre laget mer struktur, og en tydeligere ledelse. Det har vi stor tro på at Roy vil tilføre laget. Videre kjenner han ligaen godt, noe vi mener vil øke sjansen for gode resultater fra start, sier Sportssjef Vidar Wold.

Wold legger vekt på at man etter en krevende sesong, med manglende resultater, har gjennomført evalueringer både utenfor og i spillergruppen for å kartlegge årsaker og behov,

- Etter evalueringen av sesongen kom det tydelig frem at vi ønsker tydeligere lederskap og en mer direkte spillestil, en identitet som er lett å gjenkjenne. Samtidig ønsker vi at laget som helhet får de riktige forutsetningene for å heve prestasjonene sine, og det tror vi Roy vil tilføre gjennom sin treningsfilosofi.

Med Roy Johansen ved roret vil man se et litt annet Frisk-lag sier Wold,

- Vi kommer til å se et mer direkte Frisk-lag, som spiller mer nord-sør hockey. Det vil si at vi spiller pucken i lengderetningen, og mindre på tvers. Godt organisert defensivt, med tydeligere prinsipper for å gjenvinne puck tidligst mulig.

Nå fortsetter jakten på Roy Johansen sin assistenttrener, samt lagbygget for den kommende sesongen. Vil du bli en del av laget? Da kan du sikre deg sesongkort via denne lenken.