Tirsdag Tir 9 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr

-NOEN VELDIG FINE MÅL!

Før kveldens kamp var det et godt forberedt lag som stilte. Det å dra til Ringerike er ikke bare-bare.

I Sjongshallen er det alltid krevende hockey som venter. Likevel ror Gutta det i land og ender tilslutt med en meget komfertabel 2-7 seier.

-Vi er veldig fornøyd med seieren. Vi spiller kanskje ikke vår beste hockey idag, men er effektive og scorer noen veldig fine mål. Det er et vanskelig sted å komme til og spille fin-hockey. Så alt i alt er vi veldig fornøyd med 3 poeng, sier trener Janna Aasland.

Til tross for at laget ikke nødvendigvis viste seg fra sin beste side, var det flere som fikk skinne. David Morley noterte seg for hele 3 assist og ett mål.

-Mine rekkekamerater spilte veldig bra i dag. Jeg prøvde bare å sørge for at Eskil og Hampus fikk pucken mest mulig. Men det er alltid deilig å kunne bidra inn mot en sånn seier. Likevel var det var en hardere kamp enn det resultatet tilsier. De spiller rask hockey og scorer fort, men det var godt å se at vi ikke slapp dem inn til tross for en stor ledelse i tredje period. Vi kjempet til siste sekund, sier ligaens nest mest effektive mann, David Morley.

En krevende utfordring

Det er liten tvil om at det nyopprykkede Ringerikelaget har gjort godt fra seg så langt denne sesongen. Men lite hjelper det når Markstrøm mister pucken rett utenfor Frisk sin sone og den snappes opp av landslagsaktuelle Granholm. Han tar med seg pucken alene mot Ringerikes sisteskanse, Landa, og brått står det 0-1 kun 1 minutt og 2 sekunder ut i førsteperiode. Det er ikke de helt store begivenhetene som utspiller seg de neste minuttene. Da perioden er halvspilt sitter det for Ringerike. En fantastisk tversoverpasning fra Rimjans til Perlini resulterer i et aldri så lekkert mål, og stillingen viser dermed 1-1. De sortkledde skal forbli en krevende utfordring resten av perioden. En rekke sjanser stoppes av Wallin og resten saboteres av et tett defensivt spill. Perioden ender 1-1.

Gjør jobben umulig

Kampens andre periode utviklet seg til å bli litt «Hawaii -hockey», med mye frem og tilbake. Men når sjansen byr seg, er ikke Eskil Wold vanskelig å be. Han får servert en lekker pasning fra David Morley og gjør jobben umulig for Landa, 1-2!

Midtveis i perioden får Esbjørn Fogstad Vold to minutter for hekting, dermed settes guttas undertallsspill på prøve, i den lille tiden panterne fikk i overtall skjedde det fint lite. Åslin pådrar seg to minutter for interference, og dermed korter undertallet ned til minuttet og gir oss overtall like lenge. Da alle mann alle er tilbake på is, viste tavla fortsatt 1-2. Med snaue fem minutter igjen av perioden, var det Frøshaug sin tur til å ta turen i utvisningsboksen. Denne gangen satt det i overtallspillet for Ringerike. Dustin Parks styrer pucken inn og stillingen viser 2-2. Det skulle ikke ta mer enn halvannet minutt før Askerlaget nok en gang går opp i ledelsen. Også Hampus Gustafsson får pucken servert av David Morley og kommer alene mot keeper. Han vet akkurat hva han skal gjøre og hvordan, dermed står det 2-3 på tavla til pause.

Støtet settes inn.

Det som skulle bli kveldens siste periode startet ganske så likt som den forrige. To lag som begge ønsker å presse høyt får det ikke helt til. Det blir mye frem og tilbake, uten at noen av lagene helt klarer å etablere spill. Da Perlini, for Panterne, sørger for overtall til kveldens gjester settes støtet inn. Et skudd fra Morley, med en styring fra Lagacé resulterer i en 2-4 ledelse. Ikke lenge etter scoringen satt, måtte enda en Ringerikespiller finne veien til utvisningsboksen. Med hele tre assist, bare denne kampen, var det endelig David Morley sin tur til å være sist på pucken, da laget kunne juble for en 2-5 ledelse. Det blir ikke noe lettere for hjemmelaget da Markström må sette seg i 2+2 for farefullt spill med høy kølle. Før hjemmelagets #64 finner veien til utvisningsboksen tar han først turen innom en blødende Bovim for å beklage seg. Slikt kan man sette pris på! Mot slutten av kampen blir det ren Frisk-dominans på isen. På kort tid økes ledelsen til 2-7 ved henholdsvis Viktor Granholm og Jimi Kuronen. Dermed var man sikret nye tre poeng.

Neste kamp finner sted i Askerhallen allerede på lørdag! Det gleder vi oss til. Billetter får du kjøpt i Frisk Asker-appen, på i døra eller her. Vi sees til dropp mot Grüner klokken 16.00.