• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 4 Januar Jan
Lørdag Lør 6 Januar Jan
Torsdag Tor 11 Januar Jan
Søndag Søn 14 Januar Jan
Torsdag Tor 18 Januar Jan
Lørdag Lør 20 Januar Jan
Torsdag Tor 25 Januar Jan
Søndag Søn 28 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Søndag Søn 4 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar

KAMPDAG: OILERS

Lørdagskamp og full fres i Varner Arena!

En uke siden sist, men nå er det endelig hjemmekamp i Varner Arena igjen! På andre siden av droppsirkelen møter vi Oilers, pucken droppes 16.00. Som du ser på programmet nedenfor er det nok en dag i Varner Arena med masse aktivitet!

Billetter til dagens kamp kan du kjøpe via denne lenken!

Statistikk

I kveld spilles den 119 kampen mot Stavanger Oilers. Så langt har det endt i 38 seire, 7 uavgjort og 74 tap. De ti siste kampene har endt med 7 tap og 3 seire. Stavanger Oilers ligger nå på en 3.plass med 47 poeng, mens vi har krøpet opp på en 6.plass med 24 poeng og tre poeng opp til 5. plassen.

EHLs gullhjelm

Etter torsdagens 3-7 seier, er det noe omrokkeringer i den interne poengligaen for de oransje. Tobias Lindström har nå notert seg for 20 (10+10) poeng. Også Hampus Gustafsson står oppført med 20(6+14) poeng, men ettersom Lindström har scoret flere mål er det han som bærer den gullfolierte hjelmen.

For gjestene fra Rogaland er det Daniel Kissel som leder den interne poengligaen med sine 23(8+25) poeng. Hans lagkamerat Mathias Trettenes står oppført med samme antall poeng, men færre mål og flere assists.

Keeperduellen

Henrik Fayen-Vestavik var tilbake i buret mot Lillehammer, og står nå oppført med en redningsprosent på 89,1%. Svenske Eltonius står på sin side med en redningsprosent på 88.6%.

Henrik Holm har vært Stavanger soleklare førstekeeper denne sesongen, også. Han kan vise til en redningsprosent på 91,9%. Hans makker Jens Hoekstra har holdt nullen i de kampene han har stått og har dermed en redningsprosent på 100%.

Følg kampen

Billetter til dagens kamp får du kjøpt i via denne lenken. Får du ikke sett kampen live, kan denne følges på TV2 Play eller på våre sosiale medier. Instagram: @Friskaskeralag, Twitter/X: @Friskasker. Du kan også følge live oppdateringer på hockeylive.no.