• Hovedpartnere

    Partnere

Søndag Søn 4 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr
Tirsdag Tir 9 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr

GAMEDAY: SPARTA SARPSBORG

Det ble ingen kamp på lørdag, men heldigvis slapp vi å vente spesielt lenge på dropp mot Særpingene!

Formen

Vi fikk en meget god start på 2022, med en 4-1 seier over Manlgerud Star. Det er gode poeng å ha i beina før et tøft oppgjør hjemme mot Sparta. Østfoldingene har også fått en meget god start på det nye året. Med 6 av 6 mulige poeng, mot henholdsvis Vålerenga og Storhamar virker det som om de er inne i en god flyt. Kveldens kamp blir ingen "walk in the park".

Laget

Laget er ganske så likt det laget som stilte til dropp på Manglerud. Men noen få endringer blir det likevel. David Morley er tilbake, og på dagens lineup finner vi Isak Wallin i mål. Det betyr at skadelisten nå kun best¨år av fem mann, som kan sies å være lite i forhold til hva vi tidligere har håndtert denne sesongen.

Statistikk

Det er ingen hemmlighet at Sparta har vært et krevende lag å møte. De tre siste kampene mellom kveldens lag viser èn seier til hvert av lagene etter fulltid, og en overtidsseier til Askerlaget. Dog viser statistikken, for sesongen så langt, at Frisk scorer nesten ett mål mer i snitt, samtidig som de oransjekledde slipper inn om lag 0.47 fler mål per kamp. Tar vi en titt på tabellen finner vi Sparta på en tredjeplass, ett poeng foran oss med to fler spilte kamper.

Den individuelle statistikken er på sin side meget klar, ligaens poengkonge er kledd i oransje! David Morley har spilt hele fire færre kamper enn ligaens nest mest poenginnbringende spiller. På plassen bak Morley, med to poeng mindre, finner vi Spartaspilleren Hans Kristian Jakobsson. Under kvelds kamp er det altså ikke bare lagenes posisjon på tabellen som står på spill!

Dommere

Kveldens hoveddommere er Karl Johan Marcus Vinnerborg og Christian Bo Persson, mens linjene er det Håvar Dahl og Njaal Søstumoen som har ansvaret.

Hvor kan du se kampen?

Dessverre er dagens retningslinjer sånn at vi kun kan slippe inn 50 tilskuere. Den gledelige nyheten er likevel at TV2Play tilbyr 30 dagers gratis abonnoment for nye kunder. Klikk deg inn her slik at du også får sett kampen. Pucken droppes 18.30. Vi er klare, det er forhåpentligvis du også!