• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 24 Februar Feb
Lørdag Lør 26 Februar Feb
Tirsdag Tir 1 Mars Mar
Torsdag Tor 3 Mars Mar
Lørdag Lør 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 8 Mars Mar
Torsdag Tor 10 Mars Mar
Søndag Søn 13 Mars Mar
Tirsdag Tir 15 Mars Mar
Torsdag Tor 17 Mars Mar
Lørdag Lør 19 Mars Mar
Mandag Man 21 Mars Mar
Onsdag Ons 23 Mars Mar
Lørdag Lør 13 August Aug
Torsdag Tor 18 August Aug
Torsdag Tor 1 September Sept
Lørdag Lør 3 September Sept
Fredag Fre 9 September Sept
Torsdag Tor 15 September Sept
Lørdag Lør 17 September Sept
Tirsdag Tir 20 September Sept
Torsdag Tor 22 September Sept
Søndag Søn 25 September Sept
Torsdag Tor 29 September Sept
Lørdag Lør 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lørdag Lør 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt

GAMEDAY: SPARTA SARPSBORG

Det ble ingen kamp på lørdag, men heldigvis slapp vi å vente spesielt lenge på dropp mot Særpingene!

Formen

Vi fikk en meget god start på 2022, med en 4-1 seier over Manlgerud Star. Det er gode poeng å ha i beina før et tøft oppgjør hjemme mot Sparta. Østfoldingene har også fått en meget god start på det nye året. Med 6 av 6 mulige poeng, mot henholdsvis Vålerenga og Storhamar virker det som om de er inne i en god flyt. Kveldens kamp blir ingen "walk in the park".

Laget

Laget er ganske så likt det laget som stilte til dropp på Manglerud. Men noen få endringer blir det likevel. David Morley er tilbake, og på dagens lineup finner vi Isak Wallin i mål. Det betyr at skadelisten nå kun best¨år av fem mann, som kan sies å være lite i forhold til hva vi tidligere har håndtert denne sesongen.

Statistikk

Det er ingen hemmlighet at Sparta har vært et krevende lag å møte. De tre siste kampene mellom kveldens lag viser èn seier til hvert av lagene etter fulltid, og en overtidsseier til Askerlaget. Dog viser statistikken, for sesongen så langt, at Frisk scorer nesten ett mål mer i snitt, samtidig som de oransjekledde slipper inn om lag 0.47 fler mål per kamp. Tar vi en titt på tabellen finner vi Sparta på en tredjeplass, ett poeng foran oss med to fler spilte kamper.

Den individuelle statistikken er på sin side meget klar, ligaens poengkonge er kledd i oransje! David Morley har spilt hele fire færre kamper enn ligaens nest mest poenginnbringende spiller. På plassen bak Morley, med to poeng mindre, finner vi Spartaspilleren Hans Kristian Jakobsson. Under kvelds kamp er det altså ikke bare lagenes posisjon på tabellen som står på spill!

Dommere

Kveldens hoveddommere er Karl Johan Marcus Vinnerborg og Christian Bo Persson, mens linjene er det Håvar Dahl og Njaal Søstumoen som har ansvaret.

Hvor kan du se kampen?

Dessverre er dagens retningslinjer sånn at vi kun kan slippe inn 50 tilskuere. Den gledelige nyheten er likevel at TV2Play tilbyr 30 dagers gratis abonnoment for nye kunder. Klikk deg inn her slik at du også får sett kampen. Pucken droppes 18.30. Vi er klare, det er forhåpentligvis du også!