• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 24 Februar Feb
Lørdag Lør 26 Februar Feb
Tirsdag Tir 1 Mars Mar
Torsdag Tor 3 Mars Mar
Lørdag Lør 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 8 Mars Mar
Torsdag Tor 10 Mars Mar
Søndag Søn 13 Mars Mar
Tirsdag Tir 15 Mars Mar
Torsdag Tor 17 Mars Mar
Lørdag Lør 19 Mars Mar
Mandag Man 21 Mars Mar
Onsdag Ons 23 Mars Mar
Lørdag Lør 13 August Aug
Torsdag Tor 18 August Aug
Torsdag Tor 1 September Sept
Lørdag Lør 3 September Sept
Fredag Fre 9 September Sept
Torsdag Tor 15 September Sept
Lørdag Lør 17 September Sept
Tirsdag Tir 20 September Sept
Torsdag Tor 22 September Sept
Søndag Søn 25 September Sept
Torsdag Tor 29 September Sept
Lørdag Lør 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lørdag Lør 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt

Frisk Asker Sommerhockeycamp

Sommerhockeycampen går av stabelen i uke 32! Her vil barna få en rekke positive opplevelser, med is-økter, fysisk aktivitet, mat, lek og morro. Dessuten kommer det flere eksterne instruktører!

I uke 32 kommer vi med ett nytt konsept for Frisk Asker Junior sin sommerhockeycamp! Det kommer være en utviklende og morsom uke for alle spillere og ledere. Med fokus på individuell utvikling og ishockeyferdigheter, håper vi at campen vil skape motivasjon og glede inn mot en ny sesong

Med fokus på instruktører og temaøkter på is vil vi heve nivået fra tidligere år, våre instruktører under uken er:

  • Espen Kristiansen som er hovedtrener for klubbens U20 lag neste sesong, Espen har lang erfaring som trener i Frisk Asker og har tidligere vært med under mange år på sommercampen.

  • Janna Aasland A-lagstrener for Frisk Asker, går inn i sin femte sesong i A-laget og har vunnet NM gull og seriegull med klubben.

  • Kristian Nervik Nilsener tidligere Askergutt som til daglig jobber i Brynæs hockey i Sverige, vært med som trener på våre sommercamper tidligere og har valgt å komme hjem i år også.

  • Rick Schreiber er klubbens nye spillerutvikler. Han kommer opprinnelig fra Tyskland med har de siste fire årene gått på trenerskole i Vierumæki Finland, der han har jobbet som trener for Pelicans U14 og U15.

  • Markus Madsen er klubbens U16 trener til neste år, vært mange år i klubben og er utrolig flink med barn og unge. Markus har god erfaring fra sommerhockeycamp der han har vært med som leder i mange år.

  • Gustaf Wesslau er A-lagets og junioravdelingens målvaktstrener. Han kommer til å holde i målvaktstrening under uken.

Nytt av året: Temaøkter

Temaøktene kommer basere seg på skøyteferdigheter, pasninger/skudd, forward/back, spilleforståelse og selvfølgelig mye lek og moro.

Ellers under uken kommer barna følges av en gruppeleder og 2-3 assisterende trenere for at alle barna får gode opplevelse og god oppfølging. A-lagspillere kommer også på besøk og er med på is med gruppene.

I tillegg til istreninger kommer spillerne få muligheten til å prøve seg på Taekwondo, turn og en tur i svømmehallen. Samtidig blir det barmark og ballspill, i tillegg kommer det til å være noe teori/quiz under uken. Kristian Nervik Nilsen kommer også holde en forelesning for hver gruppe.

Maten lages fra bunn på Varner Arenas eget kjøkken og serveres av Compass-Group.

Andre happenings

Onsdag 10.08.22 fra kl. 16.30 kommer vi sammen med A-laget ha en liten kick-off i Varner Arena. Friskus kommer, A-lagsspillere kommer, supportershoppen kommer til å være åpen og det vil være grilling og lek utenfor Arenaen.

Alle spillerne som deltar på campen, får gratis billett til A-lagets første treningskamp for sesongen mot Stjernen hockey lørdag den 13.08.22. (foreldre/foresatte må kjøpe egen billett).