• Hovedpartnere

    Partnere

Mandag Man 21 Mars Mar
Onsdag Ons 23 Mars Mar
Lørdag Lør 13 August Aug
Torsdag Tor 18 August Aug
Torsdag Tor 1 September Sept
Lørdag Lør 3 September Sept
Fredag Fre 9 September Sept
Torsdag Tor 15 September Sept
Lørdag Lør 17 September Sept
Tirsdag Tir 20 September Sept
Torsdag Tor 22 September Sept
Søndag Søn 25 September Sept
Torsdag Tor 29 September Sept
Lørdag Lør 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lørdag Lør 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lørdag Lør 15 Oktober Okt
Torsdag Tor 20 Oktober Okt
Lørdag Lør 22 Oktober Okt
Tirsdag Tir 25 Oktober Okt
Torsdag Tor 27 Oktober Okt
Lørdag Lør 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 3 November Nov
Lørdag Lør 5 November Nov
Torsdag Tor 17 November Nov
Lørdag Lør 19 November Nov
Torsdag Tor 24 November Nov

GAMEDAY: VÅLERENGA

Laget er revansjelystne når Vålerenga i dag kommer på besøk i Varner Arena. Pucken droppes 18.30 og det er fortsatt ledige billetter igjen!

Formen

Asker-laget har vist en stigende formkurve de to siste kampene. Det hele toppet seg under lørdagens kamp da gutta dro i landet en skikkelig arbeidsseier. Den stigende formkurven er god å ha med seg inn mot kveldens kamp.

Laget

Kveldens lagoppstilling ser relativt lik ut som lørdagens. I tillegg til Bovim, har også Fayen havnet på sykdomslisten. Dermed er det Isak Wallin som skal vokte buret.

Statistikk

En titt på statistikken viser en heller dyster historie mellom Frisk Asker og Vålerenga denne sesongen. De blåkledde står med seier i samtlige kamper. Likevel viser lagenes generelle statistikk at Frisk, i snitt, scorer flere mål.

Et lyspunkt er at vår egen David Morley igjen troner toppen av poengtronen i Fjordkraftligaen, med 57 poeng på 36 kamper. Halvannet poeng i snitt per kamp, der altså. Vålerengas bærer av poenghjelmen, Tobias Lindström, finner vi på en 15ende plass, med 36 poeng på 33 kamper. Et godt stykke unna poengrappe Morley.

Dommere

Kveldens dommerkvartett består av hoveddommere Karl Johan Marcus Vinnerborg og Robin André Berg, samt Rune Solholm Bakken og Marcus Sandnes på linjene.

Hvor kan du se kampen?

Vi sier det til det kjedsommelige, men hockey er best live! Billetter kan du sikre deg i Frisk Asker appen, eller her. Ønsker du å booke bord i restauranten kan det gjøres her. Pucken droppes 18.30, vi sees da!