NED FRA TABELLTOPPEN

To strake nederlag ble til tre, og i kveld ble vi regelrett spylt ned fra tabelltoppen av et aggressivt Stavanger Oilers.

Trenerduoen Janna Aasland og Vidar Wold måtte klare seg uten Endre Medby (skade i foten) og Eskil Wold (karantene) til kveldens oppgjør mot Stavanger Oilers, men det skulle etter hvert bli verre.

JEVN FØRSTE 20

Det var gjestene som tok føringen i kampen etter at Magnus Geheb måtte sette seg i to minutter for hooking. Joseph Martin fant Tommy Kristiansen foran vårt mål, og den tidligere Sparta-spilleren kunne enkelt feie pucken i mål bak Nicklas Dahlberg. Det skulle bare ta drøye to minutter før utligningen var et faktum, og den kom etter samspill mellom to av våre beste poengplukkere denne sesongen, Bobby MacIntyre og Viktor Granholm. Det var Granholms 15. mål for sesongen - og MacIntyres 33. poeng. Men dessverre var det noen som slo av lyset og trakk ned rullgardinene herfra og ut kampen for vår del!

FEM BAKLENGS I MIDTPERIODEN

Enkelte ganger renner baklengsmålene litt for lett inn, og i kveld var det en av de kveldene. I løpet av midtperioden må Nicklas se fem pucker forbi seg, og i tillegg forblir Bobby MacIntyre i garderoben etter første pause. Han får selskap av Hampus Gustafsson drøyt halvveis ut i perioden, og dermed måtte vi avslutte kampen med de beste poengplukkerne våre ute av spill.

Vi taper også siste periode, og må innse at det nå er tre tap på rad for vår del. 1-7 er ikke daglig kost, og vi må en stund tilbake for å finne lignende resultat.

-SELVSAGT IKKE FORNØYD

1-7 var det største tapet vårt denne sesongen, og selv om det var en fortjent seier til gjestene mente Janna at det ikke var en 1-7 kamp.

"Vi er selvsagt ikke fornøyd med å tape 1-7 mot Stavanger her hjemme i Askerhallen, men samtidig synes jeg ikke resultatet gjenspeiler kampen. Helt fortjent at Stavanger vinner, de var bedre enn oss på veldig mye i dag, men vi slipper inn mål som vi veldig lett kan unngå", sier en skuffet Janna Aasland etter kampslutt.

"Vi har vært gode i undertall i år, men i kveld scorer de fire mål i Power Play. Litt kred til dem for noen fine mål, men et par var av det litt heldige slaget. Så litt utur som gjør at det blir styggere enn det skal være for vår del."

Vi hadde et par spillere ute foran denne kampen, og nå måtte Bobby og Hampus gå av. Hva er status der?

"Nå har vi vært heldige og hatt full tropp så langt, og når det først kommer så kommer det skikkelig. Endre er ute med skade, så får Eskil matchstraff og så går Bobby og Hampus av i dag, og det er selvsagt noe vi merker på flere måter."

Kampene kommer tett nå?

"Ja, det er kamper tirsdag, torsdag og lørdag, så vi håper gutta kommer seg på beina igjen relativt kjapt."

Det sies at Bobby måtte gå av etter en ublid behandling fra Tommy Kristiansens side, mens Hampus gikk av drøyt halvveis ut i andre periode. Gutta har hviledag søndag, og vi håper å kunne komme tilbake med oppdatering når gutta møtes igjen på trening mandag. Allerede tirsdag er det duket for nok et tøft oppgjør når Stjernen kommer på besøk til Askerhallen, et Stjernen-lag som også vant 7-1 mot MS i kveld.