• Hovedpartnere

    Partnere

Søndag Søn 4 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr
Tirsdag Tir 9 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr

VI HOPPER I VANNET SAMMEN MED POLARBAD

Det er et fantastisk sommervær, og hva passer da bedre enn et forfriskende bad hos vår nye Sølvpartner Polarbad.

En rykende fersk toårsavtale er signert med selskapet som holder til i flotte lokaler sentralt plassert på Billingstad, og vi tok en prat med en stolt styreleder Svein O. Klonteig.

«Vi i Polarbad ønsker å tenke litt nytt, og det å kunne knytte oss tett til regjerende Norgesmester i ishockey, Frisk Asker, og samtidig få innpass i klubbens gode nettverk var det som trigget oss ekstra", forklarer han.

«Vi har vært gode på tradisjonell markedsføring, men det å kunne ha ekstra profilering tilknyttet gutta på isen, og samtidig bygge gode relasjoner i næringslivet, er andre måter å jobbe på og som vi gleder oss til», sier Klonteig.

Markedssjef Fredrick Bråten Haugland er like fornøyd som Svein Konteig, og tilføyer:

«Polarbad og Frisk Asker passer godt sammen, da begge har et fokus på toppidrett. Polarbad sin avtale med Karsten Warholm er et eksempel, og det å kunne knytte erfaringer på tvers av idrettene ser vi på som spennende.

Er avtalen kun knyttet til A-laget?

«Nei, vi har et ønske om å også se på et samarbeid med klubbens junioravdeling også, for det er her de virkelige heltene ser dagens lys", sier Klonteig.

«Vi trenger en sterk og god junioravdeling, og det kommer kun gjennom et godt samarbeid. Vi skal jo tross alt over i ny arena om ca. to år, og vi må ha noe å strekke oss etter», avslutter Klonteig

PolarBad Norge

Polarbad Norge AS er importør av utendørs massasjebad, og har solgt utendørs massasjebad siden 1998. Selskapet tilbyr produkter med meget høy kvalitet, design, det siste innen ny teknologi og massasjeeffekt. De importerer direkte fra fabrikk, noe som gjør at kunden slipper fordyrende mellomledd, og har et helt nettverk av forhandlere. De har kompetansen, serviceteknikere og reservedeler på lager Polarbad er kjent for gode garantier, service og kvalitetsprodukter.

Butikken på Billingstadsletta 17 ligger sentralt plassert og har et godt utvalg av massasjebad fra Arctic Spas i Canada, de mest avanserte og best bygde massasjebadene på markedet, samt Wellis Spas som kommer fra Europas største produsent av utendørs massasjebad. 

De har nå også etablert en egen nettbutikk for salg av kjemikalier og tilbehør til ditt utespa.

Nysgjerrig? Les mer på www.polarbad.no eller gå inn på nettbutikken: www.spanett.no

Kontaktperson: Svein O. Klonteig Mobiltelefon: 959 77 424 E-post: [email protected]