• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

KEEPER-PLASSEN ER SIKRET!

Sportskomiteen jobber iherdig med sette laget for sesongen 2022/23 og allerede nå kan vi melde om pre-seasons andre signering!

Fayen-Vestavik har virkelig tatt steget under sesongen 2021/22, og det hele toppet seg da han ble kåret til månedens spiller i november av TV2. Han har opptil flere ganger vist at han har blekksprut-tendenser. Det er liten tvil om at Fayen sitt ønske om å ta stadig nye steg står i fokus,

- Jeg føler klubben har gitt meg masse tillit og vil satse på deg. Det at klubben ønsker å gjøre meg så god som mulig, og ta spillet mitt til nye høyder var en viktig faktor for meg. Samtidig føler jeg at jeg virkelig kan utvikle meg i Frisk Asker, så valget var ikke så vanskelig.

Foto: Fehmi Sejdijaj

Med denne signeringen er keeperplassene for sesongen 2022/23 besatt og enda en viktig brikke i puslespillet «årets lag» er lagt. Men signeringen av 21-åringen strekker seg utover den kommende sesongen,

- Jeg har vært her i 3 sesonger allerede, og har trivdes veldig godt hittil. Det har vært en barndomsdrøm og spille for Frisk, og nå skal jeg få gleden av to nye år i den oransje drakten. Det er jeg ekstremt glad for!

Unggutten høster også skryt fra tidligere keeper-kjempe og nå trener, Vidar Wold,

- Fayen tok store steg inneværende sesong og viste at han er et av Norges mest spennende målvaktstalenter. Sammen har vi funnet en vei som skal gjøre Fayen enda bedre og målsetningen på sikt er at Asker-gutten skal være Frisk Asker sin første målvakt. Han har en fantastisk bra treningshverdag med konkurranse fra Dahlberg og kyndig veiledning fra vår målvaktstrener Gustav Wesslau. Vi gleder oss å følge Fayen de neste årene!

Foto: Fehmi Sejdijaj

Overgangen fra Askerhallen til Varner Arena har vært en fantastisk reise for klubben i sin helhet. De nye fasilitetene gir uante muligheter og at det er et trekkplaster også for spillerne, er det liten tvil om,

- Det er veldig spennende tider i Frisk. Med nye fasiliteter, vil det kunne ta Frisk til nye høyder. Vi fikk en liten smakebit på det denne sesongen, og det kommer bare til å bli bedre til neste sesong – det gleder jeg meg til å være med på, avslutter keeperen.

Vi gleder oss over at Fayen, som akkurat har lagt bak seg en intensiv uke på samling med landslaget, forblir en del av Frisk Asker.