• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

KAMPDAG: RINGERIKE

Torsdag og ny kamp! Oppkjøringen mot sluttspillet er for alvor i gang og Wold er klar i sin tale.

Etter en liten uke uten kampaktivitet, er det igjen tid for at gutta kan dra match-drakten over hodet. Den tredje siste serierunden står for tur og dagens motstander lyder navnet Ringerike Panthers.

Hovedtrener Vidar Wold håper på at dagens kamp gir han og trenerteamet det svaret de ønsker,

- Etter en uke med mye trening gleder vi oss til kamp igjen. Vi har fått noen småskader som gjør at vi mangler Gustafsson, Bonsaksen, Holm og Geheb til kveldens kamp. På den positive siden får vi tilbake Girard, noe som betyr mye for oss. Vi har jobbet med tydelighet i spillet vårt og ønsker å se igjen dette i kveldens kamp. Det er kun ni perioder igjen før sluttspillet begynner og vi har ingen tid å miste med tanke på å se ut som vi skal.

Historisk tilbakeblikk

Ringerike er det laget vi har spilt færrest kamper mot i Fjordkraft-ligaen. Så langt har det blitt tilbakelagt 15 kamper, hvor de oransjekledde står med 12 seiere. Den største poengfangsten Ringerike har sikret seg i møte med Asker-laget er to poeng, etter straffer. En annen kjentsak og del av historien er at en rekke tidligere Frisk-spillere og Asker-gutter etter hvert har blitt Ringerike-spillere. Bare i dagens tropp finner vi totalt fem som enten har sitt opphav i Frisk eller har ikledd seg den vakre drakten.

Statistikk

For Frisk Asker sin del har det blitt tilnærmet full pott i møte med panterne denne sesongen. Med en poengfangst på 11 poeng, hvor det siste glapp med en overtidsseier i Schjongshallen, har det nedrykkstruede Ringerike fått lite hjelp av dagens gjester.

David Morley ser ut til å ha et fast grep om Fjordkraft-ligaens poenghjelm i Frisk Asker, med sine 50 (14+36) poeng. Hos panterne er det Johnny Corneil som blir å se i den gullbelagte hjelmen etter han har notert seg for 28 (15+13) poeng.

Vi håper så mange som mulig tar turen til Hønefoss og heier frem gutta i siste innspurt før sluttspillet. Billetter får du kjøpt i Ringerike-appen, eller i døra i Schjongshallen. Får du ikke tatt turen, kan du som alltid se kampen på TV2 Play fra 18.25.