• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 28 Februar Feb
Fredag Fre 3 Mars Mar
Søndag Søn 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Torsdag Tor 17 August Aug
Onsdag Ons 23 August Aug
Søndag Søn 27 August Aug
Fredag Fre 1 September Sept
Torsdag Tor 7 September Sept
Fredag Fre 15 September Sept
Torsdag Tor 21 September Sept
Lørdag Lør 23 September Sept
Torsdag Tor 28 September Sept
Søndag Søn 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 5 Oktober Okt
Lørdag Lør 7 Oktober Okt
Torsdag Tor 12 Oktober Okt
Lørdag Lør 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov

KAMPDAG: RINGERIKE

Torsdag og ny kamp! Oppkjøringen mot sluttspillet er for alvor i gang og Wold er klar i sin tale.

Etter en liten uke uten kampaktivitet, er det igjen tid for at gutta kan dra match-drakten over hodet. Den tredje siste serierunden står for tur og dagens motstander lyder navnet Ringerike Panthers.

Hovedtrener Vidar Wold håper på at dagens kamp gir han og trenerteamet det svaret de ønsker,

- Etter en uke med mye trening gleder vi oss til kamp igjen. Vi har fått noen småskader som gjør at vi mangler Gustafsson, Bonsaksen, Holm og Geheb til kveldens kamp. På den positive siden får vi tilbake Girard, noe som betyr mye for oss. Vi har jobbet med tydelighet i spillet vårt og ønsker å se igjen dette i kveldens kamp. Det er kun ni perioder igjen før sluttspillet begynner og vi har ingen tid å miste med tanke på å se ut som vi skal.

Historisk tilbakeblikk

Ringerike er det laget vi har spilt færrest kamper mot i Fjordkraft-ligaen. Så langt har det blitt tilbakelagt 15 kamper, hvor de oransjekledde står med 12 seiere. Den største poengfangsten Ringerike har sikret seg i møte med Asker-laget er to poeng, etter straffer. En annen kjentsak og del av historien er at en rekke tidligere Frisk-spillere og Asker-gutter etter hvert har blitt Ringerike-spillere. Bare i dagens tropp finner vi totalt fem som enten har sitt opphav i Frisk eller har ikledd seg den vakre drakten.

Statistikk

For Frisk Asker sin del har det blitt tilnærmet full pott i møte med panterne denne sesongen. Med en poengfangst på 11 poeng, hvor det siste glapp med en overtidsseier i Schjongshallen, har det nedrykkstruede Ringerike fått lite hjelp av dagens gjester.

David Morley ser ut til å ha et fast grep om Fjordkraft-ligaens poenghjelm i Frisk Asker, med sine 50 (14+36) poeng. Hos panterne er det Johnny Corneil som blir å se i den gullbelagte hjelmen etter han har notert seg for 28 (15+13) poeng.

Vi håper så mange som mulig tar turen til Hønefoss og heier frem gutta i siste innspurt før sluttspillet. Billetter får du kjøpt i Ringerike-appen, eller i døra i Schjongshallen. Får du ikke tatt turen, kan du som alltid se kampen på TV2 Play fra 18.25.