Søndag Søn 7 April Apr
Tirsdag Tir 9 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr

- VI TAPER MOT ET BEDRE LAG

Frisk Asker holdt godt følge med et velspillende Stavanger Oilers-mannskap i 40 minutter, og var heller ikke snauere enn å ta ledelsen i DNB Arena, men kampens tredje periode ble for tung og vi reiste hjem med et 5-1-tap.

-Vi taper mot et bedre lag. Vi har gode muligheter til seier etter 40 minutter, men en fryktelig start på tredje periode ødelegger. Vi slipper inn to mål på 30 sekunder, da blir det vanskelig å ta tre poeng. Stavanger er bere enn oss i dag, og vinner fortjent, sier en skuffet Vidar Wold etter kampen.

Overlistet Holm

Kampen begynte dog positivt sett med Askerøyne, allerede etter et par minutter spill var vi i ledelsen. Godt pressspill i offensiv sone sørget for at et par Oilersbacker rotet bort pucken bak eget mål, og Esbjørn Vold vant pucken frem til Mats Frøshaug som overlistet Henrik Holm i Oilersburet med et lavt skudd - en herlig start for oss. Resten av perioden var preget av at Oilers kom mer med i spillet, men vi kjempet godt i egen sone og Henrik Fayen-Vestavik i Friskburet tok seg av mulighetene.

Snudde kampen

I andre periode hadde vi nok et håp om å løfte opp spillet og skaffe noen flere offensive sjanser, men det ble ikke helt som tenkt. Oilers var over oss gang på gang, og snudde kampen med to scoringer. Først en utligning etter fire minutter av perioden på et skudd fra Dan Kissel, før Ludvig Hoff snur kampen på en situasjon hvor et slapt Friskbytt, kombinert med fint pasningsspill fra hjemmelaget sørget for en 3-mot-1-situasjon hvor nevnte Hoff satt pucken kontant i nota.

I glemmeboka

Tredje periode ble ikke allverden å skrive hjem om, vårt defensive spill som tidligere i kampen hadde vært solid ble lagt i glemmeboka, og hjemmelaget benyttet mulighetene som bød seg. 3-1, 4-1 og 5-1 kom i løpet av fire og et halvt minutt. Fayen-Vestavik i Friskburet, som hadde vært svært solid i kampens 40 første minutter fikk hvile resten av kampen på benken, og Isak Wallin overtok målvaktplassen. Resten av kampen ble en ren transportetappe for begge lag, og Oilers tok over tabelltoppen inn mot juleferien.

Gutta tar nå en liten juleferie, før det braker løs i romjula med dobbeltoppgjør mot Vålerenga! 4. dag og 6. dag er hockeydager - vi begynner hjemme 4. dag.