• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

LOKOMOTIVET ER I GANG!

Vi sikrer oss sesongens fjerde strake seier! Klatringen er i gang.

Til tross for en noe kjedelig start, utviklet det seg etterhvert til å bli en jubelrik aften i Askerhallen!

Første periode var ingen høydeare for noen av lagene. Fra Frisk Asker sin side var det en svak periode med lite sjanser. Gutta så rett og slett ikke ut som om de var påskrudde. Grüner så heller ikke ut til å finne flyten. Når klokken ulte, stod det fortsatt 0-0 på tavla.

Andre periode utvikler seg heldigvis litt bedre. Til tross for at Grüner åpner perioden med en scorring, så tar gutta tak. Det resulterer i tre raske scoringer av henholdsvis Frøshaug, Granholm og Lagacé. Da disse gutta etterhvert satte den ene pucken etter den andre bak Grüners sisteskanse, ville ikke Fredrik Bjørndal være noe dårligere. Mot slutten av perioden fikk han pucken akkurat der han ville ha den og med det så åpnet han scoringskontoen for sesongen 21/22.

Foto: Fehmi Sejdijaj

Tredje periode ligner hakket mer på første, enn hva man skulle ønske seg. Gutta slipper seg litt løs, men vinner likevel kampen på komfertabelt vis. Lagacé satte kveldens andre, mens Christiansen satte spikeren i kista og sørget for en firemålsseier. Når tredje periode var over stod det 6-2 på tavla. Årets fjerde strake seier var dermed et faktum.

Etter kampens slutt, var det en litt kritisk Vidar Wold som møtte oss:

-Vi vinner komfertabelt, men det svinger litt for mye i forhold til måten vi ønsker å spille hockey på. Det viktigste er likevel at vi tar tre poeng, og det er morro med den fjerde strake seieren. Men, vi har noe å jobbe mot, før vi drar til Lillehammer på lørdag!

I denne klubben slipper man ikke unna innpåslitne "journalister" når man scorer årets første, spesielt når man er på karrierens første proffkontrakt.

Foto: Fehmi Sejdijaj

Du putter sesongens første mål, Fredrik. Hvordan føles det?

-Det er jo alltid avslappende å få det første målet unnagjort. Det er deilig! Når det målet kommer, er det lettere å senke skuldrene litt.

Nå venter Lillehammer på lørdag, før vi får fem hjemmekamper i oktober. Hva tenker du om den intensive perioden vi går i møte?

- I en så intensiv periode er det ekstra viktig med publikum på plass. Bra publikumstrøkk løfter oss og gir oss det ekstra dyttet vi trenger i slike perioder

Vi håper du tar oppfordringen til Bjørndal på alvor! Visste du forresten at vi i hele oktober selger familiebilletten, billetter for to voksne og to barn, til kun 399,-? Dessuten har vi satt ned prisen på ståfeltet, så nå får du kjøpt kampbillett for 150,- til voksen!

Vi gleder oss over at lokomotivet atter er i gang, og satser på at første stopp ikke dukker opp før uti april. Nå setter vi kursen mot Lillehammer på lørdag og gleder oss til å ta fatt på sesongens første kamp på innlandet.