• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 24 Februar Feb
Lørdag Lør 26 Februar Feb
Tirsdag Tir 1 Mars Mar
Torsdag Tor 3 Mars Mar
Lørdag Lør 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 8 Mars Mar
Torsdag Tor 10 Mars Mar
Søndag Søn 13 Mars Mar
Tirsdag Tir 15 Mars Mar
Torsdag Tor 17 Mars Mar
Lørdag Lør 19 Mars Mar
Mandag Man 21 Mars Mar
Onsdag Ons 23 Mars Mar
Lørdag Lør 13 August Aug
Torsdag Tor 18 August Aug
Torsdag Tor 1 September Sept
Lørdag Lør 3 September Sept
Fredag Fre 9 September Sept
Torsdag Tor 15 September Sept
Lørdag Lør 17 September Sept
Tirsdag Tir 20 September Sept
Torsdag Tor 22 September Sept
Søndag Søn 25 September Sept
Torsdag Tor 29 September Sept
Lørdag Lør 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lørdag Lør 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt

SISTE SIGNERING I BOKS!

Etter hardt arbeid fra Sportssjef Vidar Wold, kan vi endelig melde om at troppens siste brikke er signert.

Vi er veldig glade for å kunne meddele at den svenske forwarden Anton Holm har skrevet en 2-årskontrakt med Frisk Asker.

-Vi har hatt dialog med Anton i lang tid og er veldig fornøyde med at han valgte Frisk Asker på tross av stor interesse fra mange andre ligaer i Europa, forteller styremedlem med ansvar for sport, Christian Haune.

Sportssjef Vidar Wold legger vekt på at Anton er en offensiv spiller med bra størrelse, og et farlig skudd. Holm har i sin karriere produsert bra med poeng og kan vise til et høyt målsnitt i de fleste lagene han har vært i.

- I tråd med arbeidsmetodene våre, har vi også denne gangen gjort grundige videoanalyser og sjekket referanser med folk vi kjenner godt. Til tross for at det har tatt litt tid å få dette på plass, har Anton hele tiden vært vårt førstevalg i denne rollen. Det var viktig for oss å finne en offensiv spiller med venstrefatning og med bra størrelse, samt at vi ønsket en spiller som er defensivt skolert i europeisk hockey, forteller Vidar og avslutter entusiastisk,

- Med de offensive kvalitetene vi har i laget og vår måte å spille på ser vi virkelig frem til å se Antons kvaliteter i Fjordkraft-ligaen.

Foto: AIK Hockey/ Jesper Zerman

Anton selv ser veldig frem til å få på seg den oransje drakten og få Varner Arena som hjemmebane,

- Jeg gleder meg stort til å komme til nye Varner Arena og Asker. Forventingene både til meg selv og laget for den kommende sesongen er store. Jeg har hørt mye bra om Frisk Asker, både når det gjelder profesjonaliteten i klubben, men også historien. Det er en klubb som alltid er med å kjemper i toppen og det gjør meg taggad.

Med denne signeringen i boks, er starttroppen for den kommende sesongen satt. Samtidige spillere vil være på plass allerede førstkommende uke, og til første istrening 5. august. Samtidig har vi, som planlagt, to importplasser ledige og dermed fleksibilitet til å kunne gjøre eventuelle justeringer i troppen om det skulle vise seg at det er ønskelig i løpet av sesongen.

Gutta drar i gang fellestreninger etter ferien mandag 1.august og gleder seg stort til første istrening fredag 5. august. Vi håper du tar turen, og lover både pølser, brus, frukt, boller og ikke minst muligheten til å gå på is med hele spillergruppen. Les mer om første istrening her.