• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

Unggutt med sin første proffkontrakt

Vi kan i dag bekrefte at vi har skrevet en 2+1 års kontrakt med 19 år gamle Fredrik Bjørndal.

OPPOFRENDE SPILL

Bjørndal tok steget opp fra junior før denne sesongen, og har imponert både supportere, medspillere og sportskomiteen med sitt oppofrende spill. Syv poeng fordelt på 23 kamper i trio med Frøshaug og Christiansen har det blitt så langt i år.

"Fredrik har allerede i sitt første fulle år på A-laget gjort det enkelt for trenerne å gi ham mye spilletid. Hans evne til å bruke sin fysikk både med og uten puck er spennende og en viktig kompetanse i ethvert moderne ishockeylag." Det sier Christian Haune i Sportskomiteen om den storvokste løperen. Bjørndal måler nemlig 197 cm - uten skøyter - og med sine 102 kilo er han vanskelig å stoppe for motstanderne.

Debuten hans på A-laget kom mot Stjernen 21. november 2019, men da måtte Fredrik slite benken gjennom samfulle 60 minutter. En snau måned senere ble det spilletid mot Grüner, og selv om det ble et svært overraskende tap kunne Fredrik notere seg for sitt første mål for A-laget allerede i sin tredje kamp.

- HAR IMPONERT OSS

«Unge spillere vil naturlig svinge litt i prestasjon når de etablerer seg på A-lag, men vi har sett Fredrik dominere i enkeltkamper mot tøffe motstandere allerede denne sesongen. Det har imponert oss. Vi er glade for at han ønsker å utvikle seg videre og på stabilt høyt nivå hos oss, og bli en sentral del av den viktige lokale stammen i laget for fremtiden», sier Christian Haune.

Vi gleder oss til flere sesonger med Fredrik i oransje drakt.