• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 4 Januar Jan
Lørdag Lør 6 Januar Jan
Torsdag Tor 11 Januar Jan
Søndag Søn 14 Januar Jan
Torsdag Tor 18 Januar Jan
Lørdag Lør 20 Januar Jan
Torsdag Tor 25 Januar Jan
Søndag Søn 28 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Søndag Søn 4 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar

KAMPDAG: LILLEHAMMER

Vi står ovenfor den siste kampen i Pride-week!

Med åtte seire på de ti siste kampene, ser det ut til at gutta begynner å finne formen. Nå står tre nye poeng på tapetet når gutta retter snuten mot innlandet og Lillehammer.

Statistikk

Et lite dypdykk i arkivet viser at de ti siste møtene med Lillehammer, har endt i ni seire til Frisk Asker. Totalt har de oransjekledde vunnet 86 av 163 kamper, mens gutta fra OL-byen står med 66 seire. Dermed gjenstår 11 kamper, som alle har endt uavgjort fra tiden man stoppet der.

Lillehammer ligger foreløpig på en syvende plass på tabellen med 37 poeng. Asker-laget befinner seg fortsatt på en femte plass, med 58 poeng, 9 poeng bak Sparta fjerdeplassen.

EHLs gullhjelm

Tobias Lindström ser ut til å tviholde på den gullfolierte hjelmen, nå med 37 poeng hvorav 19 er mål og 18 er assist.

For innlendningene er det Alexander Prince Fredrik Reichenberg som innehar poenghjelmen, med sine 39 poeng. Totalt har han notert seg for 19 mål og 20 assist.

Keeperduellen

Fayen-Vestavik har så langt stått 28 kamper for moderklubben denne sesongen, med 73 innslupne mål gir dette et snitt på 2,84 pucker i nettet. Redningsprosenten er fortsatt stabil og ligger på 90,4%.

For dagens verter er det Tomas Kral som står oppført med flest kamper. På 22 kamper har han sluppet inn 77 mål, som gir et snitt på 3,65 innslupne mål per kamp.

Følg kampen

Som alltid håper vi at du tar turen til Lillehammer og heier frem gutta. Billetter finner du på Lillehammer-appen! Får du ikke sett kampen live, kan denne følges på TV2 Play, Blue Line Sportsbar eller på våre sosiale medier. Instagram: @Friskaskeralag, Twitter/X: @Friskasker. Du kan også følge liveoppdateringer på hockeylive.no.