Tirsdag Tir 9 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr

- NESTEN FERDIGSCORA!

Første kamp siden 11. desember stod for dør. Det er ingen enkel sak å møte Manglerud i Garasjen.

- Vi er godt fornøyde med kampen. Synes vi kontrollerer stort sett hele kampen og er det førende og beste laget. Vi var spente på hvordan vi skulle se ut etter så lenge borte fra kamp. Men vi håndterer det bra og gjør en veldig god kamp, sier en tilfreds Janna Aasland etter kampen.

Første periode starter med to raske utvisninger. Geheb åpner ballet med to minutter for hekting, mens MS sår ytterligere tvil rundt telleferdighetene i Oslo, og får to minutter for seks mann på is. En skulle ikke tro at det er nesten en måned siden gutta spilte kamp! De viser seg sterke i egen sone, gjenvinner pucken i egen og Mangleruds sone og presser høyt. Kombinasjonen Mikkel Christiansen og Mats Frøshaug viser seg å være farlig, denne perioden. For to ganger, med bare minutters mellomrom, legger Christiansen pucken perfekt på bladet til Frøshaug som limer pucken i nettet ved begge anledninger. Dermed stod det 0-2. Og slik står det seg resten av perioden. Gutta kan dermed ta pause med ledelsen i sekken og si seg fornøyde med en solid periode.

- Jeg fikk to fine pass av Mikkel, så det var mer eller mindre bare å skyte mot mål. Begge målene var omtrent ferdigscora. Det var en fin start på det nye året, så får vi håpe det fortsetter i samme tempo, sier Frøshaug om kveldens oppgjør.

Asker-laget starter kveldens midtperiode slik de avsluttet den første. God kontroll på puck, høyt press og mange avslutninger gjør det til en krevende øvelse for Manglerud Star. Det skulle likevel ta nesten seks minutter før neste scoring kom. Denne gangen var det finnen Nevalainen, som på elegant vis, sørget for at pucken havnet hos Granholm. Granholm putter pucken der den hører hjemme og 0-3 er et faktum! Midtveis i perioden var det Fayen sin tur til å vise hvorfor akkurat han er omtalt som en av ligaens beste keepere. Med en mann mindre for de oransje, viser Manglerud at også de vet hvor mål står. Det hjelper likevel ikke når veggen selv står foran. Når tiden ebber ut og klokka viser 40 spilte minutter, står det fortsatt 0-3 på tavla.

Etter en velfortjent pause var det tid for å gripe fatt på kveldens siste periode. Det var ingen god kveld på jobb for Manglerud. I sluttperioden blir det mye klabb og babb for hjemmelaget, det hele topper seg da Emil Frøshaug tar frustrasjonen ut på Granholm. Det ender med to minutter powerplay. Manglerud slipper likevel unna med skrekken og tavla viser fortsatt 0-3. Frisk fortsetter å legge et svært høyt press, noe som gir resultater. Fogstad Vold gjenvinner pucken i Manglerud sin egen sone, og sørger for å øke ledelsen til 0-4. Det så lenge ut til at Fayen skulle holde nullen, men i kveldens siste overtall setter Robin Olsen-Syversen reduseringen. Kampen ender 1-4, og gutta kan si seg mer enn fornøyd med gjennomføringen.

Christiansen blir kåret til banens beste på Manglerud, og det med god grunn.

- Det er alltid tøft å møte Manglerud og ta tre poeng. Vi spiller bra, og det med flere viktige mann ute! Det er alltid gøy å kunne bidra, og at vi drar i land seieren, avslutter en godt fornøyd Christiansen.

Nå er det å vende snuten mot lørdagens kamp i Askerhallen. Denne gangen er det Sparta som står for dør, og med 3 poeng i beina er gutta mer enn klare for særpingene!