• Hovedpartnere

    Partnere

Onsdag Ons 30 Desember Des
Lørdag Lør 2 Januar Jan
Søndag Søn 21 Februar Feb
Tirsdag Tir 23 Februar Feb
Torsdag Tor 25 Februar Feb
I dag 26 Februar Feb
Søndag Søn 28 Februar Feb
Tirsdag Tir 2 Mars Mar
Torsdag Tor 4 Mars Mar
Tirsdag Tir 9 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Tirsdag Tir 16 Mars Mar
Torsdag Tor 18 Mars Mar
Lørdag Lør 20 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar
Lørdag Lør 27 Mars Mar
Tirsdag Tir 30 Mars Mar

INFORMASJON ANGÅENDE SERIEOPPSETTET

Norges Ishockeyforbund sendte fredag ut en pressemelding angående serieoppsettet i perioden 4. februar til 20. mars, men allerede lørdag ble det klart at serieoppsettet igjen må revurderes.

I oppsettet var det lagt opp til at serien skulle starte 4. februar, men forutsetning for oppstart var at nåværende smitteverntiltak ikke ble forlenget. Da regjeringen kom med sine nye anbefalinger lørdag, ble det klart at de ønsket at utsettelsen av seriespillet i toppidretten ble forlenget med ytterligere to uker.

Tiltaket som ble iverksatt den 18. januar ble sagt å skulle vare i to uker, og Fjordkraftligaen hadde som nevnt planlagt oppstart den 4. februar og at siste serierunde skulle avvikles den 20. mars. Dette lar seg nå ikke gjennomføre, og Forbundet vil sammen med klubbene diskutere hvordan man skal kunne lage et nytt oppsett med tanke på oppstart 10. februar.

– Det er mulig vi må vurdere om vi skal kjøre 36 kamper og et forkortet sluttspill, eller en annen vri på de avsluttende kampene i grunnspillet. Dette er ting vi må diskutere, sier Ottar Eide, generalsekretær i Norges Ishockeyforbund, i en kommentar til VG lørdag.

LES OGSÅ (Budstikka+ sak!): Reagerer på nok en koronautsettelse: – Begynner å lyse kraftig i varsellampene